Magento webwinkels van ceezoo.nl

Ervaren in alle aspecten van Magento sinds 2009

Magento specialisten sinds 2009

Ceezoo ontwikkelt Magento webwinkels sinds 2009 en is daarmee de ervaren partner voor probleemloze Magento implementaties.

Informele communicatie

We werken samen aan het succes van uw webwinkel. Dat vergt een langere samenwerking die we open en informeel aangaan.

Kosten efficiënte website ontwikkeling

Daar waar mogelijk zoeken we altijd oplossingen door middel van bestaande extensies, waardoor minder investeringen nodig zijn

Oplossing voor elk design

Het ontwerp van uw webwinkel realiseren we met standaard templates  tot en met custom made designs en alles daar tussenin.

Specialist in maatwerk oplossingen

Ceezoo ontwikkelt ook maatwerk oplossingen voor gebruik binnen Magento: specifieke oplossingen voor specifieke klantwensen.

Extra kracht door slim partnernetwerk

Wij hebben de technische kennis van Magento 2 en werken samen met andere specialisten voor het beste resultaat.

Een succesvolle webwinkel is de optelsom van een aantrekkelijk ontwerp, goede en vindbare content en feilloze techniek. Dat zijn de succesfactoren. Ceezoo toont zich in alle projecten betrokken bij het totaal. Wij hebben een schat aan ervaring met Magento, ervaring en kennis die we graag delen. Samen met onze klanten groeien we mee in hun business, waar we met onze ervaring en ideeën een bijdrage kunnen en willen leveren aan het succes.

zonweringtekoop.nl

Magento maatwerk voor rekenmodules zonweringtekoop.nl

In 2011 leveren de eerste versie van de nieuwe webwinkels van Multilogo in Sint Annaparochie. In totaal zijn er 8. Want naast zonwering verkoopt Multilogo ook garagedeuren, ritsscreens, onderdelen voor zonwering, rolluiken, overkappingen, producten voor binnenzonwering zoals luxaflex en rolgordijnen.

Voor deze site is veel maatwerk geleverd, waaronder de rekenmodules voor het berekenen van prijzen, die afhankelijk zijn van de door de klant gekozen opties.

www.zonweringtekoop.nl
Klant sinds 2011

Magento webwinkels voor NewSkoolmedia

Naaipatronen is al online actief sinds 2005. In 2013 stapte het over naar ceezoo als nieuwe e-commerce partner. Ceezoo liet de site met standaardoplossingen in plaats van maatwerk beter aansluiten op standaard oplossingen van bijvoorbeeld PostNL, Klarna en andere externe dienstverleners. In 2018 migreerden we naaipatronen.nl  Magento 2. De belangrijkste stap was de migratie van het ERP-systeem. Daar de gehele inkoop strategie, het voorraadbeheer en distributie gebaseerd is op deze extensie van boostmyshop, was deze migratie bedrijf kritisch, maar succesvol.

www.newskoolmedia.nl
Klant sinds 2014

naaipatronen
sistoshops-screen-portfolio

Magento webwinkels voor Sistoshops

Sistoshops BV is klant sinds 2013. Voor deze onderneming hebben we een 9-tal webwinkels gebouwd. De site heeft een fris ontwerp, dat door ons is omgezet naar een custom made template voor Magento. De site beschikt over diverse rekenmodules welke door Ceezoo zijn gebouwd en heeft een aangepaste éénstaps-afrekenmodule. Met deze aanpassingen verhogen we stap-voor-stap de conversie. Voor deze klant werken we samen met SEO en SEA partner pixl.nl in Leeuwarden.

www.schilderijophangsysteem.nu
Klant sinds 2012

“Sinds 2009 heeft Ceezoo een indrukwekkende portfolio opgebouwd van uitstekend presterende Magento webwinkels.”