15 jaar 100% Magento

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2008 hebben we tientallen Magento webwinkels gebouwd voor MKB-bedrijven in diverse branches: meubels, modeltreinen, bouwmaterialen, zonwering, laminaatvloeren, software-licenties, naaipatronen en noem maar op. Voor elke branche hebben we branche-specifieke eisen weten om te zetten naar daadkrachtige oplossingen.

Een nieuwe design voor de website djlaan.nl, specialist in metaaldetectoren en veiligheidsdetectie. De site is gebouwd met Hyvä en daarom heel snel, zowel op desktop als op mobiel. Met wat slimme filtering en AI hebben we 5000 bestaande afbeeldingen in bulk transparant gemaakt. Dat in combinatie met de moderne achtergrondkleur geeft de site een exclusieve indruk.

Onze Magento 2 webwinkels 1
Onze Magento 2 webwinkels 2

Voor Sistoshops BV hebben we een 9-tal webwinkels gebouwd. De site heeft een fris ontwerp, dat door ons is omgezet naar een custom made template voor Magento. De site beschikt over diverse rekenmodules welke door Ceezoo zijn gebouwd en heeft een aangepaste éénstaps-afrekenmodule. Met deze aanpassingen verhogen we stap-voor-stap de conversie.
Klant sinds 2012

Met het nieuwe thema Hyvä maak je jouw Magento webwinkel een stuk sneller en 100% mobile-first!

Spellenvariant.nl heeft samen met Ceezoo gekozen voor een slimme ERP (Enterprise Resource Planning) oplossingen waarmee voorraden, prijzen en (inkoop-) orders worden gestroomlijnd in het commerciële proces. Door alle gegevens inzichtelijk te maken kan efficiënter geadverteerd worden, waardoor het rendement op SEA-inspanningen sterk stijgt.
Klant sinds 2011

Onze Magento 2 webwinkels 3
Onze Magento 2 webwinkels 4

Klasen online is actief met verschillende sites, waaronder tapijtenlaminaatdirect.nl en kunstgrasdirect.nl
Ook voor deze sites is veel maatwerk geleverd, waaronder de rekenmodules voor het berekenen van prijzen, die afhankelijk zijn van de door de klant gekozen opties.
Klant sinds 2013

In 2011 leveren de eerste versie van de nieuwe webwinkels van Multilogo in Sint Annaparochie. In totaal zijn er 8.
Voor deze sites is veel maatwerk geleverd, waaronder de rekenmodules voor het berekenen van prijzen, die afhankelijk zijn van de door de klant gekozen opties.
Klant sinds 2011

Onze Magento 2 webwinkels 5
Clear Filters
Tapijtenlaminaatdirect.nl
Tapijt en Laminaat Direct
DJ laan
DJ laan
kookshop De Pepermolen
kookshop De Pepermolen
Qeuze.com
Qeuze.com
Grootspoor.com
Grootspoor.com
2Sharp
2Sharp
Van der Glas
Van der Glas
Nandu Software
Nandu Software

Veelzijdige partner voor al uw Magento 2 uitdagingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw Magento 2 webshop te transformeren en te optimaliseren? Ceezoo is dé expert in maatwerk oplossingen voor Magento 2, met zowel unieke extensies als ervaren programmeurs om uw e-commerce doelen te bereiken. In deze blogpost ontdekt u waarom Ceezoo uw ideale keuze is voor op maat gemaakte Magento 2 oplossingen.

Ervaren en toegewijde programmeurs Bij Ceezoo werken we met een team van gepassioneerde en ervaren Magento 2 programmeurs die elke uitdaging aankunnen. Onze experts begrijpen de complexiteit van het platform en zijn in staat om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

Maatwerk met behulp van extensies Ceezoo biedt een uitgebreid assortiment aan Magento 2 extensies die eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in uw webshop. Van optimalisatie van de klantervaring tot het verbeteren van de back-end processen, onze extensies zijn ontworpen om de functionaliteit en prestaties van uw online winkel te verbeteren.

Naadloze integraties Onze programmeurs zijn experts in het naadloos integreren van uw Magento 2 webshop met externe systemen, zoals CRM’s, ERP’s en betalingsgateways. We zorgen ervoor dat alle componenten van uw e-commerce ecosysteem perfect samenwerken, waardoor u tijd en geld bespaart.

Optimalisatie en conversieverhoging Ceezoo zet zich in om uw online winkel te optimaliseren en conversies te verhogen. We analyseren uw webshop grondig om knelpunten en verbeterpunten te identificeren. Vervolgens ontwikkelen we op maat gemaakte oplossingen die uw verkoop stimuleren en de klanttevredenheid verhogen.

Toekomstbestendige oplossingen Bij Ceezoo geloven we in het ontwikkelen van toekomstbestendige oplossingen die met uw bedrijf meegroeien. Onze programmeurs zorgen ervoor dat uw Magento 2 webshop flexibel en schaalbaar blijft, zodat u klaar bent voor nieuwe uitdagingen en kansen in de snel veranderende e-commerce wereld.

Uitstekende klantondersteuning Bij Ceezoo staat klanttevredenheid centraal. We bieden uitgebreide ondersteuning voor al onze maatwerk oplossingen, zodat u altijd op ons kunt rekenen voor technische hulp en advies. Ons doel is om uw succesverhaal te helpen schrijven.

Als u op zoek bent naar de perfecte partner om uw Magento 2 webshop naar een hoger niveau te tillen, is Ceezoo de ideale keuze. Met onze ervaren programmeurs, op maat gemaakte oplossingen helpen we ondernemers hun online doelen te bereiken.