Portfolio van Magento 2 webwinkels

Sinds 2009  ontwikkelt Magento specialist Ceezoo in Leeuwarden webwinkels op basis van Magento.  Al meer dan tien jaar zijn we actief voor onze klanten. Met de meest succesvolle klanten hebben we al meer dan 7 jaar een hechte samenwerking. In een  langdurige relatie bouwen we samen met de klant aan het succes van de samen ontwikkelde e-commerce strategie. In ruim tien jaar heeft Ceezoo een prima portfolio van voorbeelden van Magento 2 webwinkels.

Combinatie van kennis van techniek en e-marketing

Douwe van der Baan heeft al meer dan 25 jaar kennis van e-commerce en e-business techniek, waaronder Magento en sinds kort ook Woocommerce. Maar het is met name de combinatie van technische hands-on kennis  en kennis van e-marketing en bedrijfskunde waardoor we echt iets toevoegen voor bedrijven in het MKB.

“Sinds 2009 heeft Ceezoo een indrukwekkende portfolio opgebouwd van uitstekend presterende Magento webwinkels.”
Neem contact op met Douwe van der Baan en gebruik zijn expertise voor jouw ambities

Ceezoo is juist sterk in maatwerk oplossingen voor Magento

Gegarandeerd passend in de architectuur van Magento

Ceezoo kan veel meer dan alleen een standaard webwinkel bouwen. Sterker zijn we nog in op maat gemaakte toepassingen oplossingen voor Magento. Zo maken we bijvoorbeeld  complexe rekenmodules voor klanten zoals zonweringtekoop.nl, faay wanden, sistoshops.nl. Door dit maatwerk is er ook veel branche specifieke kennis opgedaan in de bouwsector en aanverwante branches. Daarnaast hebben we veel ervaring in fashion en furniture

Ceezoo.nl biedt naast rekenmodules voor Magento 2, ook oplossingen voor import en export van data, koppelingen met externe ERP systemen en diverse andere maatwerk oplossingen. Al ons werk past  altijd helemaal in de Magento architectuur en kan dus later bijvoorbeeld veilig worden geüpdatet of uitgebreid.

Kortom: ceezoo.nl biedt voor alle webwinkels de juiste aanpak en de juiste oplossing, ook in Magento extensies en maatwerk voor redelijke tarieven.

Magento nog steeds markleider e-commerce software

Magento is ook met  de relatief nieuwe versie 2 nog steeds één van de meest gebruikte open source e-commerce platformen.  De vraag blijft voor veel webwinkeliers ‘Waarom moet ik kiezen voor Magento software?’.  Er zijn vele redenen, drie belangrijke zijn:

Een Magento webshop is schaalbaar dus makkelijk uit te breiden bij groei

Magento is “E-commerce platform for growth”. Dit maakt het bedrijf waar doordat:

  • Je kan kiezen uit verschillende versies voor je Magento webshop waardoor het geschikt is voor zowel de startende webshop als de grotere webshops.
  • Magento in de basis al veel e-commerce functionaliteiten bevat waardoor je bij de start al goed bent ingericht. Voorbeelden zijn de multistore functionaliteit, global selling en de optimalisatie voor mobile shopping.
  • Er door de Magento community een grote aantallen extensies ontwikkeld zijn voor extra functionaliteiten. Door gebruik te maken van die extensies en daarmee van die kennis, leidt tot een lagere cost of ownership ten opzichte van custom mede oplossingen.

Een Magento webshop biedt veel marketing & promotie mogelijkheden

Wil je als webwinkel groeien, dan gaat er veel tijd en geld ‘op’ aan de marketing en promotie van je Magento webwinkel.  De e-commerce software van Magento biedt veel mogelijkheden voor marketing en promotie zoals:

  • SEO: een Magento webshop is zoekmachine vriendelijk. Dit draagt bij aan het goed gevonden worden in de zoekmachines.
  • Kortingcodes: één van de functionaliteiten van een Magento webshop is het toepassen van kortingscodes voor acties en promoties.
  • Prijsregels: voor elke Magento webshop heb je de mogelijkheid om zelf prijsregels in te stellen. Dit biedt de mogelijkheid om leuke acties te bedenken zoals koop 3 producten en ontvang 10% korting.
  • Marketing & sales extensies: er zijn verschillende extensies beschikbaar om de marketing van je webshop nog verder te verbeteren.

Koppelen van je Magento webshop aan andere service providers

De webshop is dé plek waar je als online retailer je producten verkoopt. Aan de achterkant zijn er verschillende processen die moeten plaatsvinden. Denk hierbij aan het versturen van de pakketten en het verwerken van de administratie. Een Magento webwinkel  koppelen we daarom aan service providers die deze processen vereenvoudigen, waardoor je als webwinkelier processen helemaal kunt stroomlijnen volgens je eigen workflow.  Voorbeelden van dergelijke koppelingen zijn:

  • Boekhoudsoftware: Er zijn koppelingen beschikbaar voor je Magento webshop en verschillende boekhoudpakketten zoals Exact via een dienst als dealer4dealer  en Reeleezee.
  • Verzendsoftware: Een Magento webshop kan eenvoudig gekoppeld worden aan de complete verzendsoftware zoals PostNL of Sendcloud.
  • Betalingen is een Magento webshop eenvoudig te koppelen aan bekende payment service providers zoals Pay.nlMollie en Multisafepay.
Contact