70+ webwinkels
12 jaar ervaring
BREED
PORTFOLIO

Ceezoo Magento specialist sinds 2009

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2009 hebben we Magento webwinkels gebouwd voor diverse branches: meubels, modeltreinen, bouwmaterialen, zonwering, laminaatvloeren, software, naaipatronen en noem maar op. Voor elke branche hebben we specifieke eisen weten om te zetten naar daadkrachtige oplossingen.

Magento webwinkel Zonweringtekoop

Magento maatwerk voor rekenmodules zonweringtekoop.nl

In 2011 leveren de eerste versie van de nieuwe webwinkels van Multilogo in Sint Annaparochie. In totaal zijn er 8. Want naast zonwering verkoopt Multilogo ook garagedeuren, ritsscreens, onderdelen voor zonwering, rolluiken, overkappingen, producten voor binnenzonwering zoals luxaflex en rolgordijnen.

Voor deze site is veel maatwerk geleverd, waaronder de rekenmodules voor het berekenen van prijzen, die afhankelijk zijn van de door de klant gekozen opties.

www.zonweringtekoop.nl
Klant sinds 2011

Magento webwinkels voor NewSkoolmedia

Naaipatronen is al online actief sinds 2005. In 2013 stapte het over naar ceezoo als nieuwe e-commerce partner. Ceezoo liet de site met standaardoplossingen in plaats van maatwerk beter aansluiten op standaard oplossingen van bijvoorbeeld PostNL, Klarna en andere externe dienstverleners. In 2018 migreerden we naaipatronen.nl  Magento 2. De belangrijkste stap was de migratie van het ERP-systeem. Daar de gehele inkoop strategie, het voorraadbeheer en distributie gebaseerd is op deze extensie van boostmyshop, was deze migratie bedrijf kritisch, maar succesvol.

www.newskoolmedia.nl
Klant sinds 2014

Magento webwinkel Naaipatronen
Magento webwinkel Sistoshops

Magento webwinkels voor Sistoshops

Sistoshops BV is klant sinds 2013. Voor deze onderneming hebben we een 9-tal webwinkels gebouwd. De site heeft een fris ontwerp, dat door ons is omgezet naar een custom made template voor Magento. De site beschikt over diverse rekenmodules welke door Ceezoo zijn gebouwd en heeft een aangepaste éénstaps-afrekenmodule. Met deze aanpassingen verhogen we stap-voor-stap de conversie. Voor deze klant werken we samen met SEO en SEA partner pixl.nl in Leeuwarden.

www.schilderijophangsysteem.nu
Klant sinds 2012

“Sinds 2009 heeft Ceezoo een indrukwekkende portfolio opgebouwd van uitstekend presterende Magento webwinkels.”