Voor een optimale klantervaring

Hyvä is Magento on steriods

Gebruik het innovatieve ultrasnelle Magento 2 Hyvä theme en verhoog de conversieratio!
hyva magento bij ceezoo
snelle Magento webshop verhoogt je omzet

Hyvä is een front-endplatform voor Magento dat is ontwikkeld om de prestaties en gebruikerservaring van Magento-webwinkels te verbeteren. Hyvä is volledig gericht op snelheid en prestaties, 100 procent mobile friendly en flexibel voor ontwikkelaars

Met Hyvä boekt u snel resultaten voor uw Google Pagespeed scores, die kunnen voor mobiele oplopen tot 90-95. De desktop zal er nog hoger  uitkomen. Door uw Magento-site optimaal te maken, realiseert u een betere klantervaring en daardoor is uw webwinkel beter vindbaar in Google.

Hyvä: Magento maar dan sneller 1
Lagere
kosten
HYVÄ is ook een kostenefficiënte oplossing
Het grote voordeel van Hyvä voor onze klanten is de snelheid die het out-of-the-box geeft. Naast goede performance, zorgt de de eenvoud van Hyvä ook voor snellere ontwikkelingstijden. Met de voortdurend nieuwe technologieën en trends op gebied van webwinkels, is het snel kunnen maken en uitrollen -van nieuwe webwinkels of van kleinere updates en aanpassingen- van groot belang. Als onze klant krijgt u een beter product in minder tijd!
Een Hyvä Magento 2 webshop
Verbeterde performance
Het Magento 2 frontend is met Hyvä voor wat betreft de performance enorm verbeterd. Daardoor is de winkelervaring beter en stijgt de conversie.
Sneller ontwikkelen met Hyvä
Met Hyvä kunnen we sneller ontwikkelen in vergelijking met bijvoorbeeld PWA. Daardoor zijn de investeringen lager en de performance optimaal
Kies voor eenvoudiger ontwerp
We weten allemaal hoe een webwinkel zou moeten werken: snel en overzichtelijk. Een eenvoudig, helder design vergroot de prestaties,
Hyvä wordt breed ondersteund
Veel extensiebouwers ondersteunen actief het Hyvä model, waardoor een breed aanbod van extensies is ontstaan en nog steeds groeit. Ook dat bespaart kosten.

Magento sneller maken met Hyva

Bent u op zoek naar een manier om uw Magento 2 webshop te versnellen en tegelijkertijd een verbluffende gebruikerservaring te bieden? Het Hyva-thema is de oplossing waar u naar op zoek bent. Dit revolutionaire template combineert indrukwekkende snelheid, hoge Google PageSpeed-scores en snelle maatwerk ontwikkeling om uw online winkel te transformeren. Ontdek de voordelen van het Hyva-thema voor Magento 2 en ervaar het verschil.

Ongeëvenaarde snelheid voor Magento

Het Hyva-thema is speciaal ontwikkeld om Magento 2 webshops aanzienlijk sneller te maken. Met een minimalistische en efficiënte benadering zorgt Hyva voor een snelle laadtijd van uw pagina’s, waardoor klanten niet langer hoeven te wachten en meer geneigd zijn om aankopen te doen.

Hoge Google PageSpeed-scores met Magento

Een snelle webshop is niet alleen belangrijk voor de gebruikerservaring, maar ook voor uw positie in zoekmachines. Het Hyva-thema helpt u om indrukwekkende Google PageSpeed-scores te behalen, wat uw zichtbaarheid in zoekresultaten verbetert en meer organisch verkeer naar uw webshop leidt.

Snelle ontwikkeling van maatwerk voor Magento

Het Hyva-thema is ontworpen met ontwikkelaars in gedachten, waardoor het eenvoudiger en sneller is om maatwerkoplossingen te implementeren. Met een gestroomlijnde codebasis en een modulaire structuur kunt u eenvoudig nieuwe functies toevoegen, aanpassingen maken en uw webshop optimaliseren zonder kostbare tijd te verspillen.

Magento MOBILE FIRST

Hyva is volledig responsief en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dit betekent dat uw webshop er op elk apparaat geweldig uitziet en naadloos werkt, waardoor u een bredere doelgroep bereikt en meer conversies realiseert.

Magento Eenvoudig aanpassen

Het Hyva-thema biedt een breed scala aan thema-opties en eenvoudige aanpassingen, zodat u uw webshop kunt afstemmen op uw merkidentiteit en de gewenste gebruikerservaring kunt bieden. Pas kleuren, lettertypen en lay-outs aan met slechts een paar klikken en creëer een unieke online winkel die uw klanten aanspreekt.

Het Hyva-thema voor Magento 2 is de perfecte keuze voor webshopeigenaren die op zoek zijn naar een snelle, responsieve en eenvoudig aan te passen oplossing binnen Magento.

Met zijn indrukwekkende snelheid, hoge Google PageSpeed-scores en snelle maatwerk ontwikkeling, tilt Hyva uw webshop naar een hoger niveau. Ervaar zelf de voordelen van het Hyva-thema en geef uw Magento 2 webshop de boost die het verdient.