Voor een optimale klantervaring

Hyvä is Magento on steriods

Gebruik het innovatieve ultrasnelle Magento 2 Hyvä theme en verhoog de conversieratio!
screens hyva demo Hyvä: optimale klantervaring in uw Magento webwinkel Ceezoo Magento Specialist
snelle Magento webshop verhoogt je omzet

Hyvä is een op snelheid geoptimaliseerd basis thema voor Magento. Basistemplates zijn er meer, maar Hyvä springt er uit: Hyvä is volledig gericht op snelheid en het voldoen aan de eisen van Google.

Met Hyvä boekt u snel resultaten voor je Google Pagespeed scores, die kunnen voor mobiele oplopen tot 90-95. De desktop zal er nog positiever uitkomen. Door uw site optimaal te maken, realiseert u een betere klantervaring en daardoor beter zichtbaar in Google en hogere conversies.

Hyvä en Magento voor optimale pagespeed scores

Pagespeed is een belangrijke factor voor optimaal gevonden worden in Google. Sinds 2018 is Google over gegaan naar mobile first indexing. Dit betekent dat de mobiele versie van webpagina’s de basis vormt voor indexering en ranking. Een trage webwinkel geeft voral op de mobiele telefoon een niet-optimale klantervaring en dat heeft een negatieve invloed op rankings in Google.

Maar liefst 70% van de consumenten geeft aan dat de snelheid van een website van invloed is op hun bereidheid om een aankoop te doen.

Hyvä is de meest veelbelovende keuze

Het Hyvä theme is weliswaar gebaseerd op het standaard Magento template, maar dan vanaf de grond op opnieuw opgebouwd. De makers van Hyvä hebben de meeste JavaScript-bestanden verwijderd, de meeste layout.xml-, .phtml-bestanden herschreven en zo de problemen van lage prestaties en langzaam laden van pagina’s opgelost.

De makers van het Hyvä-thema lieten slechts 2 standaards over: AlpineJS en TailwindCSS. Deze script- en CSS-bibliotheken zijn eenvoudig, zeer lichtgewicht en uitermate krachtig. Ze houden Magento snel en garanderen een uitstekende klantervaring.

Investeer in een toekomst met HyvÄ

Misschien heeft u al een Magento 2 shop en vraagt u zich af waarom je in hemelsnaam een nieuw thema nodig heeft. De webshop werkt toch gewoon goed?

Het is belangrijk om je te realiseren dat je daarmee achter kan gaan lopen. De nieuwe set aan thema’s -waaronder Hyvä- die sinds kort bestaat hebben veel van de problemen van Magento 2 opgelost en kunnen voor een betere conversie en zoekmachine-ranking zorgen. De vraag is dus vooral of je niet omzet laat liggen.

stroke Hyvä: optimale klantervaring in uw Magento webwinkel Ceezoo Magento Specialist
Lagere
kosten
HYVÄ is ook een kostenefficiënte oplossing
Het grote voordeel van Hyvä voor onze klanten is de snelheid die het out-of-the-box geeft. Naast goede performance, zorgt de de eenvoud van Hyvä ook voor snellere ontwikkelingstijden. Met de voortdurend nieuwe technologieën en trends op gebied van webwinkels, is het snel kunnen maken en uitrollen -van nieuwe webwinkels of van kleinere updates en aanpassingen- van groot belang. Als onze klant krijgt u een beter product in minder tijd!
Een Hyvä Magento 2 webshop
Verbeterde performance
Het Magento 2 frontend is met Hyvä voor wat betreft de performance enorm verbeterd. Daardoor is de winkelervaring beter en stijgt de conversie.
Sneller ontwikkelen met Hyvä
Met Hyvä kunnen we sneller ontwikkelen in vergelijking met bijvoorbeeld PWA. Daardoor zijn de investeringen lager en de performance optimaal
Kies voor eenvoudiger ontwerp
We weten allemaal hoe een webwinkel zou moeten werken: snel en overzichtelijk. Een eenvoudig, helder design vergroot de prestaties,
Hyvä wordt breed ondersteund
Veel extensiebouwers ondersteunen actief het Hyvä model, waardoor een breed aanbod van extensies is ontstaan en nog steeds groeit. Ook dat bespaart kosten.

Ceezoo ontwikkelde meer dan 70 professionele Magento webwinkels voor meer dan 50 klanten. Bekijk hier ons werk