Scroll Top
Voor een optimale klantervaring

Hyvä is Magento on steriods

Gebruik het innovatieve ultrasnelle Magento 2 Hyvä theme en verhoog de conversieratio!
hyva magento bij ceezoo

Boost Je Omzet met Magento & HYVA Webshop!

Wil je jouw Magento 2 webshop versnellen en tegelijkertijd een mobiele-first ervaring bieden? Dan is het Hyva-thema precies wat je nodig hebt. Dit geavanceerde template voor Adobe Commerce is een gamechanger: het biedt niet alleen een verbluffende snelheid, maar ook hoge Google PageSpeed-scores en efficiënte maatwerk ontwikkelingen om jouw online winkel te optimaliseren. Ervaar de kracht van het Hyva-thema voor Magento 2 en zie hoe het jouw webshop transformeert.

Hyva is specifiek ontworpen om jouw Magento 2 webshop naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de minimalistische en efficiënte aanpak worden alle pagina’s razendsnel geladen. Dit betekent dat bezoekers minder lang wachten, wat de gebruikerservaring verbetert en de kans op aankopen aanzienlijk verhoogt. Maak de slimme keuze voor je bedrijf: kies voor Hyva en zie hoe jouw webshop floreert met verhoogde bezoekersbetrokkenheid en hogere omzet.

SCOOR MET HYVA BETER IN de Google-RANKINGS

Een snelle webshop is niet alleen belangrijk voor de gebruikerservaring, maar ook voor je positie in zoekmachines. Hét mobile-first thema helpt je om indrukwekkende Google PageSpeed-scores te behalen, wat de zichtbaarheid van jouw webwinkels in de zoekresultaten sterk verbetert en er meer organisch verkeer naar jouw webshop wordt geleid.

Hyvä maakt Magento 4 keer sneller 1
Lagere
kosten

HYVÄ is een kostenefficiënte oplossing

Het grote voordeel van Hyvä voor onze klanten is de snelheid die het out-of-the-box geeft. Naast de geweldige performance, zorgt de de eenvoud van Hyvä ook voor kortere ontwikkeltijden en daar heb jij voordeel van! Met de voortdurend nieuwe technologieën en trends op gebied van webwinkels, is het snel kunnen maken en publiceren -van nieuwe webwinkels of van kleinere updates en aanpassingen- van essentieel belang.

Een Hyvä Magento 2 webshop
Verbeterde performance
Het Magento 2 frontend is met Hyvä voor wat betreft de performance enorm verbeterd. Daardoor is de winkelervaring beter en stijgt de conversie.
Sneller ontwikkelen met Hyvä
Met Hyvä kunnen we sneller ontwikkelen in vergelijking met bijvoorbeeld PWA. Daardoor zijn de investeringen lager en de performance optimaal
Kies voor eenvoudiger ontwerp
We weten allemaal hoe een webwinkel zou moeten werken: snel en overzichtelijk. Een eenvoudig, helder design vergroot de prestaties,
Hyvä wordt breed ondersteund
Veel extensiebouwers ondersteunen actief het Hyvä model, waardoor een breed aanbod van extensies is ontstaan en nog steeds groeit. Ook dat bespaart kosten.

Maak MET HYVA de Sprong naar Echte Mobile First!

Wist je dat 60% van je bezoekers je webwinkel op hun mobiele telefoon bekijken? In deze mobiele wereld is het cruciaal dat jouw webshop niet alleen mobiel-vriendelijk is, maar mobiel-geoptimaliseerd. Hier komt Hyva om de hoek kijken: een echt mobile-first thema, perfect afgestemd op de behoeften van smartphonegebruikers.

Het garandeert een superieure mobiele ervaring zonder in te boeten aan kwaliteit op desktops en tablets. Stel je voor: een webwinkel die er fantastisch uitziet en naadloos werkt op elk apparaat, zonder irritante laadtijden of flikkeringen. Dit betekent een bredere en betere bediening van je doelgroep en een significante toename in conversies.

Ontdek de kracht van verbluffende klantervaring. Het enige echte mobile-first thema voor Magento 2 is de ideale keuze voor webwinkeliers die een snelle, responsieve en makkelijk aanpasbare oplossing zoeken binnen Magento.

Met zijn ongeëvenaarde snelheid, uitstekende Google PageSpeed-scores, en soepele maatwerk mogelijkheden, verheft Hyva jouw webshop naar een hoger plan.

Kies voor Hyva, ervaar de voordelen, en geef jouw Magento 2 webshop de impuls die het verdient.

Directe Hulp Nodig voor Jouw E-commerce?

Bel Nu Douwe van der Baan! Als je op zoek bent naar deskundige ondersteuning voor jouw e-commerce onderneming, is Douwe van der Baan de expert die je nodig hebt. Met een schat aan ervaring in e-commerce is hij perfect gepositioneerd om jouw bedrijf te helpen groeien en bloeien.

Aarzel niet, pak je telefoon en bel Douwe direct op 06-53905643. Dit is je kans om persoonlijk advies te krijgen van een kenner in de branche. Of het nu gaat om strategisch advies, technische ondersteuning of marketingtips, Douwe biedt de oplossingen die je zoekt. Neem nu actie en zet de volgende  stap naar e-commerce succes!

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je heel snel terug.