Magento maar dan sneller

Hyvä is Magento on steriods

Gebruik het innovatieve ultrasnelle Magento 2 Hyvä theme en verhoog de conversieratio!
screens hyva demo Hyvä: 40% Meer snelheid voor uw Magento Ceezoo Magento Specialist
snelle Magento webshop verhoogt je omzet

Hyvä is een op snelheid geoptimaliseerd basis thema voor Magento. Basistemplates zijn er meer, maar Hyvä springt er uit: Hyvä is volledig gericht op snelheid en het voldoen aan de eisen van Google.

Met Hyvä boekt u snel resultaten voor je Google Pagespeed scores, die kunnen voor mobiele oplopen tot 90-95. De desktop zal er nog positiever uitkomen. Door uw site optimaal te maken, realiseert u een betere klantervaring en daardoor beter zichtbaar in Google en hogere conversies.

Hyvä en Magento voor optimale pagespeed scores

Pagespeed is een belangrijke factor voor optimaal gevonden worden in Google. Sinds 2018 is Google over gegaan naar mobile first indexing. Dit betekent dat de mobiele versie van webpagina’s de basis vormt voor indexering en ranking. Een trage webwinkel heeft dus een negatieve invloed op rankings in Google.

Maar liefst 70% van de consumenten geeft aan dat de snelheid van een website van invloed is op hun bereidheid om een aankoop te doen.  Ook uit de prestatiegegevens van Google blijkt dat zelfs de kleinste fractie van een seconde de focus van de klant en de kans op interactie kan veranderen.

Magento veel sneller ook op mobiel

Het Hyvä theme is weliswaar gebaseerd op het standaard Magento template, maar dan vanaf de grond op opnieuw opgebouwd. De makers van Hyvä hebben de meeste JavaScript-bestanden verwijderd, de meeste layout.xml-, .phtml-bestanden herschreven en zo de problemen van lage prestaties en langzaam laden van pagina’s opgelost.

De makers van het Hyvä-thema lieten slechts 2 standaards over: AlpineJS en TailwindCSS. Deze script- en CSS-bibliotheken zijn eenvoudig, zeer lichtgewicht en uitermate krachtig. Ze houden Magento snel en garanderen een uitstekende gebruikersinterface.

stroke Hyvä: 40% Meer snelheid voor uw Magento Ceezoo Magento Specialist
Lagere
kosten
HYVA is een kostenefficiënte oplossing
Het grote voordeel van Hyvä voor onze klanten is de snelheid die het out-of-the-box geeft. Naast goede performance, zorgt de de eenvoud van Hyvä ook voor snellere ontwikkelingstijden. Met de voortdurend nieuwe technologieën en trends op gebied van webwinkels, is het snel kunnen maken en uitrollen -van nieuwe webwinkels of van kleinere updates en aanpassingen- van groot belang. Als onze klant krijgt u een beter product in minder tijd!
Een Hyvä Magento 2 webshop
Verbeterde performance
Het Magento 2 frontend is met Hyvä voor wat betreft de performance enorm verbeterd. Daardoor is de winkelervaring beter en stijgt de conversie.
Sneller ontwikkelen met Hyvä
Met Hyvä kunnen we sneller ontwikkelen in vergelijking met bijvoorbeeld PWA. Daardoor zijn de investeringen lager en de performance optimaal
Kies voor eenvoudiger ontwerp
We weten allemaal hoe een webwinkel zou moeten werken: snel en overzichtelijk. Een eenvoudig, helder design vergroot de prestaties,
Hyvä wordt breed ondersteund
Veel extensiebouwers ondersteunen actief het Hyvä model, waardoor een breed aanbod van extensies is ontstaan en nog steeds groeit. Ook dat bespaart kosten.

Ceezoo ontwikkelde meer dan 70 professionele Magento webwinkels voor meer dan 50 klanten. Bekijk hier ons werk