Bel ons vrijblijvend

058 – 84 34 558

Voor ons is Magento  hosting een logische dienst in ons pakket. Wij bieden u optimale hosting voor uw Magento  webwinkel waarbij wij duidelijke verantwoordelijkheden nemen voor onze prestaties. Door onze kennis van én MAgento én hosting maakt  u direct gebruik van onze garanties en services: hoge uptimes en tot 300% hogere performance door het gebruik van PHP7, Natuurlijk is onze snelle e-commerce hosting inclusief backups, SSL en al het andere dat nodig is voor een vlekkeloos draaiende webwinkel.

Snelle webshops zijn beter vindbaar

Magento hosting van Ceezoo zorgt voor betere posities in Google. Wij checken regelmatig de performance van uw site met GT Metrix en Google Pagespeed insights en monitoren onze site continue met New Relic.

 

De meest actuele server hardware voor uw Magento webshop

Onze servers zijn actuele, high performance servers of VPS omgevingen. 100 % SSD, 99,99% uptime garantie en 1Gb/s uplinks.

 

Alles onder één dak = optimale service

Magento hosting en ontwikkeling van uw Magento webshop kunt u prima aan ons toevertrouwen. Eén telefoonnummer voor antwoorden op al uw vragen en oplossingen voor alle problemen.

Magento hosting beter dan ooit met php7

Ceezoo realiseert  de beste Magento hosting voor haar klanten. Al sinds maart 2016 gebruiken we php 7. De snelheden die kunnen worden bereikt met php7 zijn veel beter dan onder oudere PHP versies.

Magento op php 7 is tot wel drie keer sneller dan op php 5.6 (waarschijnlijk ook uw huidige Magento webwinkel) en verbruikt tot 5 keer minder geheugen. Dit betekent dat u meer bezoekers kunt bedienen met minder hardware.

benchmarkphp7-2

Met onze Magento hosting staat uw webwinkel veilig online

Gratis verhuizen naar Magento specialisten?

Ceezoo is een echte Magento specialist. Bij ons geen standaardpakket voor uw hosting, maar persoonlijk contact, deskundig advies en altijd hulp beschikbaar. Aan 1 telefoonnummer hebt u genoeg.

Wilt u gratis overstappen naar onze hosting-services en geen kopzorgen meer hebben over de techniek achter uw Magento webwinkel? Bel dan Douwe van der Baan op 058 – 84 34 558

  • Up-to-date en veilige servers 
  • Veilige Magento omgevingen
  • Hoge performance en uptime van 99.8%
  • 24/7 monitoring per dag
  • Alles goed geregeld, één aanspreekpunt
Alle service onder één dak

Ceezoo is sinds 2009 Magento specialist. Dat geldt ook voor onze hosting voor Magento. Professionele Magento hosting met de garantie dat uw webwinkel altijd up & running is.

Snelle laadtijden

We kijken niet alleen naar een snelle homepage, maar vooral ook naar de performance van de winkelwagen, het afrekenscherm en de betaalschermen. Vaak zit daar vertraging die ervoor zorgt dat klanten afhaken en u omzet mist.

Alleen bewezen techniek

We experimenteren graag om de performance van onze servers zo hoog mogelijk te maken, maar we knutselen niet. We maken uitsluitend gebruik van bewezen techniek, waarvoor we kennis opdoen wereldwijd.

 

24/7 monitoring

Uw webwinkel wordt 24 uur per dag volledig automatisch gemonitord. Mocht er zich een fout voordoen, al is het maar kleine hapering, dan zijn wij daar direct van de op de hoogte en ondernemen we actie.

Meerdere back-ups per dag

Mocht er iets fout gaan, dan hebben we altijd een actuele backup klaar staan van uw site en databases. Binnen tien minuten bent u weer helemaal online. Overigens: sinds 2009 hebben wij slechts eenmaal een backup terug te hoeven zetten als gevolg van technische storing.

Veilig, altijd up-to-date

Wij bieden alle services aan die nodig zijn voor optimale veiligheid. Elke dag worden onze servers bijgewerkt indien nodig en patches voor uw webwinkel worden door ons altijd uitgevoerd zo snel mogelijk nadat ze beschikbaar zijn.