100% optimale 
hosting voor je Magento webwinkel

Bedien je klanten met bedrijfszekere Magento hosting

Wij bieden je een prima  hosting-oplossing voor je Magento webwinkel waarbij wij voor 100% verantwoordelijkheid nemen voor onze prestaties. Door onze kennis van èn Magento èn hosting maak je direct gebruik van onze garanties en services: hoge uptimes en tot 300% hogere performance door het gebruik van PHP7. Natuurlijk bieden we ook een degelijke backup-service en de boordnodige SSL -certificaten.

Alle service onder één dak

Ceezoo is sinds 2009 Magento specialist. Dat geldt ook voor onze hosting voor Magento. Professionele Magento hosting met de garantie dat je webwinkel altijd up & running is.

Optimale laadtijden

We kijken niet alleen naar een goed presterende  homepage, maar vooral ook naar de performance van de winkelwagen, het afrekenscherm en de betaalschermen. We verhelpen vertragingen die ervoor zorgen dat klanten afhaken en je omzet mist.

Alleen bewezen techniek

We experimenteren graag om de performance van onze servers zo hoog mogelijk te maken, maar we knutselen niet. We maken uitsluitend gebruik van bewezen techniek, waarvoor we kennis opdoen wereldwijd.

Gratis verhuizen naar Magento specialisten?

Bij ons geen standaardpakket voor je hosting, maar persoonlijk contact, deskundig advies en altijd hulp beschikbaar. Aan één telefoonnummer heb je genoeg.
Wil je gratis overstappen naar onze hosting-services en geen kopzorgen meer hebben over de techniek achter jouw Magento webwinkel? Bel dan Douwe van der Baan op 058 – 84 34 558

24/7 monitoring

We monitoren  je site 24 uur per dag. Mocht er zich een fout voordoen, al is het maar kleine hapering, dan zijn wij daar direct van de op de hoogte en ondernemen we direct de juiste actie.

Meerdere back-ups per dag

Mocht er iets fout gaan, dan hebben we altijd een actuele back-up klaar staan van je site en databases. Binnen tien minuten ben je weer helemaal online. Goed om te weten: sinds 2009 hebben wij slechts eenmaal een back-up terug te hoeven zetten als gevolg van technische storing.

~

Veilig en afgestemd op AVG

Onze servers zijn veilig en actueel. Elke dag worden onze servers indien nodig bijgewerkt en zijn daarom veilig voor uw gegevens. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de eisen die de wet ons stelt ten aanzien van onder andere de AVG