Bedien je klanten met optimale Magento hosting

Voor ons is Magento  hosting een logische dienst in ons pakket. Wij bieden je optimale hosting voor je snelle  Magento  webwinkel waarbij wij voor 100%  verantwoordelijkheid nemen voor onze prestaties. Door onze kennis van én Magento én hosting maak je direct gebruik van onze garanties en services: hoge uptimes en tot 300% hogere performance door het gebruik van PHP7, Natuurlijk is onze snelle e-commerce hosting inclusief backups, SSL en al het andere dat nodig is voor een vlekkeloos draaiende en snelle webwinkel.

Gratis verhuizen naar Magento specialisten?

Ceezoo is een echte Magento specialist. Bij ons geen standaardpakket voor je hosting, maar persoonlijk contact, deskundig advies en altijd hulp beschikbaar. Aan één telefoonnummer heb je genoeg.

Wil je gratis overstappen naar onze hosting-services en geen kopzorgen meer hebben over de techniek achter jouw Magento webwinkel? Bel dan Douwe van der Baan op 058 – 84 34 558

  • Up-to-date en veilige servers 
  • Moderne PLESK omgeving
  • Veilige Magento omgevingen
  • Hoge performance en uptime van 99.8%
  • 365/24/7 monitoring 
  • Zowel shared hosting als managed VPS
  • Alles goed geregeld, één aanspreekpunt

Ceezoo hosting partners: alleen klasse A service providers

hosting partner transip
hosting partner new relic
hosting partner onyx
Alle service onder één dak

Ceezoo is sinds 2009 Magento specialist. Dat geldt ook voor onze hosting voor Magento. Professionele Magento hosting met de garantie dat je webwinkel altijd up & running is.

Snelle laadtijden

We kijken niet alleen naar een snelle homepage, maar vooral ook naar de performance van de winkelwagen, het afrekenscherm en de betaalschermen. Vaak zit daar vertraging die ervoor zorgt dat klanten afhaken en je omzet mist.

Alleen bewezen techniek

We experimenteren graag om de performance van onze servers zo hoog mogelijk te maken, maar we knutselen niet. We maken uitsluitend gebruik van bewezen techniek, waarvoor we kennis opdoen wereldwijd.

24/7 monitoring

Je webwinkel wordt 24 uur per dag volledig automatisch gemonitord. Mocht er zich een fout voordoen, al is het maar kleine hapering, dan zijn wij daar direct van de op de hoogte en ondernemen we actie.

Meerdere back-ups per dag

Mocht er iets fout gaan, dan hebben we altijd een actuele back-up klaar staan van je  site en databases. Binnen tien minuten ben je weer helemaal online. Goed om te weten: sinds 2009 hebben wij slechts eenmaal een back-up terug te hoeven zetten als gevolg van technische storing.

Veilig, altijd up-to-date

Wij bieden alle services aan die nodig zijn voor optimale veiligheid. Elke dag worden onze servers bijgewerkt indien nodig en patches voor je webwinkel worden door ons altijd uitgevoerd zo snel mogelijk nadat ze beschikbaar zijn.

Een Magento webwinkel hosten doen we onder meer voor

magento webwinkel voor spellenvariant
magento webwinkel voor teleqare.eu
magento webwinkel voor naaipatronen
magento webwinkel voor manandshaving
magento webwinkel voor tapijtenlaminaatdriect.nl
magento webwinkel voor company7