Ontdek Hoe Je SNEL Impactvolle Content Creëert voor Je Webwinkel

Ontwikkel met onze Magento AI Extensie  hoogwaardig content tegen fractie van de kosten

eenvoudig chatGPT gebruikEN in MAgento

Kunstmatige intelligentie helpt met het maken van unieke content voor je webwinkel. En dat in een fractie van de tijd die je nodig zou hebben zonder ChatGPT. Dat bespaart je veel tijd en geld. En met onze extensie werk je direct vanuit Magento en dat scheelt tijd en je werkt met actuele productinformatie.

Ceezoo ContentCreator is een geavanceerde AI- extensie die nu voor Magento beschikbaar is. Uniek is bijvoorbeeld dat je de informatie van attributen mee kunt laten nemen in de constructie van je content, die daarmee heel compleet wordt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om én een uitgebreide beschrijving én een korte beschrijving te laten genereren, maar ook kan onze extensie in één handeling ook nog een meta-description en een meta-title voor je genereren.

Een goede tekst schijven doe je misschien in 30 minuten.  Maar met onze Contentcreator en Openai  lukt het je in seconden.

Ontdek de mogelijkheden van AI en ChatGPT voor Magento

Met de ContentCreator van Ceezoo creëer je snel unieke productomschrijvingen voor je webwinkel, waardoor je honderden uren aan tijdrovend schrijfwerk bespaart. Deze efficiënte tool genereert doeltreffende en SEO-geoptimaliseerde content, wat niet alleen tijd maar ook kosten bespaart.

Bovendien biedt onze Magento extensie ContentCreator een scala aan opties om de teksten volledig aan te passen aan jouw stijl en merkidentiteit, waardoor je content uniek en perfect afgestemd is op jouw webwinkel.

Creëer of vertaal teksten met een druk op de knop

Met onze ContentCreator maak je teskten voor je website in een handomdraai. Dat kun je doen per product afzonderlijk, maar ook meerdere producten tegelijkertijd. Door aan tegeven welke eigenschappen jij belngrijk vindt voor de teksten, krijg je uitstekende teksten die ook goed scoren in SEO.

Heb je al teksutele content, maar je wilt internationaal uitbreiden? Gebruik dan onze OpenAI-extensie voor Magento om je tekstenin bulk om te zetten naar elke gewenste taal.

Vertaal content met Ceezoo Contentcreator en ChatGPT
Ceezoo Contentcreator en ChatGPT / OpenAI

Beschrijving, korte beschrijving, Meta-TITLES: ALles met één druk op de knop

ContentCreator maakt niet alleen hoogwaardige beschrijvingen voor bij het producten, maar maakt ook een samenvatting die je kunt gebruiken als korte beschrijving én aansluitend worden ook de juiste pagina-titel en meta-description gegenereerd, gebaseerd op de teskten die gegenereerd zijn. En dat is goed voor je SEO: alle informatie eenduidig over één product.

en meer chatGPT gebruiken voor Magento…

Pas de Toon van Productbeschrijvingen Flexibel Aan

Kies zelf tussen een formele of informele stijl voor je productbeschrijvingen. Of je nu de u-vorm of je-vorm prefereert, onze ContentCreator past zich moeiteloos aan jouw voorkeur aan, waardoor je teksten altijd resoneren met je doelgroep.

Creëer Teksten Die Aansluiten bij Jouw Merk

Of je nu een wervende of zakelijke toonzetting wilt, de ContentCreator stelt je in staat om moeiteloos het juiste type tekst te creëren. Dit helpt bij het omzetten van bezoekers in klanten door teksten die perfect aansluiten bij jouw doelgroep

Vereenvoudig de Creatie van Meta-Informatie

Genereer gemakkelijk essentiële meta-informatie zoals paginatitels en meta-descriptions. Deze functie bespaart tijd en zorgt ervoor dat je productpagina’s geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, direct vanuit je productinformatie.

Verbeter je bestaande productbeschrijvingen met onze ChatGPT-extensie voor Magento. Uniformeer de toon van je teksten of voeg nieuwe informatie toe aan je productbeschrijvingen, wat bijdraagt aan een coherent en aantrekkelijk aanbod.

Maak nu ook de eerste stap naar Magento en ChatGPT

ChatGPT kan snel en efficiënt boeiende en overtuigende content creëren. Of het nu gaat om productbeschrijvingen, blogposts, of social media-updates, ChatGPT levert binnen enkele seconden kwalitatieve teksten. Dit bespaart je  heel veel kostbare tijd die je kunt besteden aan andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

In plaats van een fulltime copywriter in te huren, biedt ChatGPT je een betaalbare oplossing voor al je tekestuele content. Je krijgt met onze extensie toegang tot hoogwaardige teksten zonder de hoge kosten van het inhuren van schrijvers en vertalers.

  Basis
  €239
  kwartaal

  • € 0,20 per duizend tokens
  • € 10 p/m tokens inbegrepen
  • 1 Magento, onbeperkt domeinen

  Ambitie
  €289
  kwartaal

  • € 0,15 per duizend tokens
  • € 15 p/m tokens inbegrepen
  • 1 Magento, onbeperkt domeinen

  Het gebruik van tokens wordt geregistreerd en is zichtbaar in uw Magento beheersomgeving. Gebruikte tokens worden in rekening gebracht en geïncasseerd van uw creditcard, paypal-rekening of bankrekening. Na klik op Nu bestellen wordt u omgeleid naar onze bestel- en betaalomgeving.