Start nu eenvoudig en voordelig je Magento webwinkel en betaal per maand

Ceezoo maakt het je makkelijker om een professionele webwinkel met Magento te beginnen. Door onze Magento abonnementen kun je beginnen zonder meteen tegen hoge kosten aan te lopen. Dat is meteen voordeel van duizenden euro’s.
We hebben een aantal pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen en op werkdagen ben je dan binnen 24 uur online en kun je direct zelf aan de slag met Magento.
Voor het design van je website gebruiken we een uniek template, waarbij je zelf heel vele controle hebt over de look&feel van je site.

Starter
€299
maand

 • Magento 2.4.7
 • Athlete template
 • Professionele installatie
 • Online betalingen
 • Hosting 2CPU 8GB 57Gb schrijfruimte
 • 24/7 uptime monitoring
 • Veilige backups
 • Support

Ambitie
€339
maand

 • Magento 2.4.7
 • Athlete template
 • Professionele installatie
 • Online betalingen
 • Hosting 3CPU 16GB 75Gb schrijfruimte
 • Sneller werken in beheeromgeving
 • 24/7 uptime monitoring
 • Veilige backups
 • Support

Met AI
gebruik ChatGPT in je Magento
€369
maand

 • Magento 2.4.7
 • Athlete template
 • Professionele installatie
 • Online betalingen
 • Hosting 3CPU 16GB 75Gb schrijfruimte
 • Alles van Ambitie
 • AI-Module voor contentcreatie en vertalen

De bedragen genoemd zijn per maand maar worden per kwartaal geïncasseerd via automatische incasso.

Met Magento ben jij de baas over je eigen webwinkel

Met onze voordelige startabonnementen kun je direct aan de slag met Magento. Op basis van onze ervaring weten wij wat je nodig hebt om snel aan de slag te kunnen met Magento, maar dan zonder de hoge instapkosten. Zo kun je kijken of je idee voor een nieuwe webwinkel ook succesvol kan zijn.

Jij bent de eigenaar van je eigen webwinkel

Als je kiest voor Magento ben je ook meteen eigenaar van je eigen site. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Shopify, waarbij je altijd afhankelijk bent van één bedrijf. Voor veel kleinere ondernemingen is dat geen probleem, maar als je wilt groeien met ambitie, dan is het fijn om zelf de winel te bezitten.

Magento versus Shopify

Ook met Shopify kun je snel aan de slag. Feit. En je startkosten zijn nog lager vergeleken met ons aanbod. Maar de eerlijkheid gebiedt ook om te zeggen dat kosten voor Shopify bij gebruik ook snel kunnen oplopen. Meerdere gebruikers, templates, apps, abonnementen, transactiekosten, alles doet de maandelijkse kosten stijgen. 

Maar belangrijker is nog de vraag: kun jij een webwinkel bouwen? De software is er, maar dat is nog niet de helft van wat er komt kijken bij het starten van een website. Denk aan scoren in de zoekmachines, denk aan adverteren, het schrijven van teksten en optimale afbeeldingen gebruiken.

Dat én meer komt er kijken bij het starten van webwinkel en daar kunnen we je bij helpen. 

Maar het is toch een kwestie van samenwerken. Hoe meer je zelf wilt en kunt doen, hoe meer je bespaart op je kosten. En wil je onze hulp, dan staan we voor je klaar.

Shopify versus Magento

Maar Magento is heel ingewikkeld zeggen ze!

De techniek achter Magento is voor niet professionals best ingewikkeld, toegegeven. Maar daar hoef je niets mee te maken te hebben, want daar zorgen wij voor. En de werkwijze in Magento is echt niet ingewikkelder dan bij Shopify of bijvoorbeeld Woocommerce. Sterker nog: wij vinden het vaak eenvoudig uit te leggen en de meeste klanten kunnen er dan ook in no-time mee overweg.

Voor wat betreft de vormgeving van je nieuwe webwinkel installeren we het template Athlete 2 voor Magento 2. Dit is een template waarbij je zelf heel veel kunt bepalen voor wat betreft de look&feel van je site. Denk bijvoorbeeld aan kleurstelling, weergave van producten, extra highlight plaatsen op je website ne ga zo maar. Athlete 2 is is van de meest flexibele templates die voor Magento beschikbaar zijn. Met Athlete ben je baas over je eigen website.

Hoe zit je dan met het ontwerp van mijn webwinkel?

Een webwinkel moet er strak en verzorgd uitzien, maar dat wil niet zeggen dat je tot wel duizenden Euro’s moet besteden aan het ontwerp. Want uiteindelijk -eerlijk is eerlijk- lijken alle webwinkels wel op elkaar. Winkelwagen, menu, zoekbalk, je logo; alles heeft eigenlijk een vaste plek in een webwinkel. En dat is maar goed ook, want dat maakt het makkelijk voor je bezoekers om je webwinkel te gebruiken.

Daarom werken we vaak met templates. Een template is min of meer kant en klaar design voor je webwinkel. Maar het template geeft je ook alle vrijheid om zaken naar eigen smaak in te kleuren. Letterlijk, want je natuurlijk bepaal je je eigen kleurstelling, afbeeldingen, lettertypes en dergelijke. 

Kijk hier welke mogelijkheden er zijn met maar één template. Er zit vast iets voor je tussen.

En wat doet ceezoo voor mij ?

We helpen je snel op weg. Dat is één. Binnen 24 uur kunnen we aan de slag met je webwinkel. We hebben een handleiding voor je gemaakt waar je mee aan de slag kunt, maar we hebben natuurlijk ook echt contact. Ter kennismaking ten eerste, maar ook om voor elkaar helder te hebben wat we gaan doen. Zo weet je wat je kunt verwachten. Wij installeren je Magento webwinkel, maken je snel wegwijs door de basisvaardigheden in Magento.

 

Uitbreidingen nodig ?

Magento is vooral complete software. Je kunt er, zoals beloofd, meteen mee aan de slag. Toch heb je misschien behoefte aan wat extra’s. Dat kan van alles zijn, zoals moderne factuurafdrukken, of misschien wil je je spullen ook verkopen op Bol.com of marktplaats. Het kan allemaal met Magento en wij helpen je. uiteraard zijn hier wel kosten aan want uitbreidingen kosten geld en het installeren ervan ook. We spreken bijvoorbeeld van tevoren af dat je vijf uren hulp afneemt per maand, meer kan ook (en minder ook).

Kan ik gebruik maken van AI?

We hebben een extensie gemaakt voor Magento die je helpt bij het maken van SEO-vriendelijke teksten voor bij je producten. Deze teksten zijn uniek en toegespitst op het product. Het helpt je om op een snelle manier je productcatalogus op te zetten. Dat de teksten uniek zijn, is erg belangrijk voor je ranking in Google. Heb je al teksten, dan gebruik je de tool voor het verbeteren van je teksten of ze te vertalen voor als je internationaal zaken wilt doen.

(Bijna) Alle functies van Magento voor je op een rij

Productbeheer

Magento’s productbeheer voorziet standaard in verschillende productsoorten, van “simpel products” tot gebundelde en configureerbare producten. Voor meer geavanceerde webshops kunnen in Magento koppelingen met third-party systemen tot stand worden gebracht, zoals voorraad-, order- en ERP-systemen.

» producten invoeren via online beheeromgeving
» productenkenmerken(sets) voor efficiënt beheer
» verschillende producttypen en webshop categorieën
» producten exporteren en importeren
» voorraadbeheer en backorder-mogelijkheden
» veranderingen op meer producten ineens doorvoeren
» producten configureerbaar aanbieden (bijv. maat, kleur)
» producten gegroepeerd of gebundeld aanbieden
» digitale producten (downloads) aanbieden
» gerelateerde producten aanbieden

Productpresentatie

Dankzij Magento’s uitgebreide functies en flexibiliteit in vormgeving kunnen producten op vrijwel elke denkbare manier in uw webshop worden gepresenteerd.

» meerdere afbeeldingen per product
» functie om “in te zoomen” op productafbeeldingen
» onderverdeling in categorieën en producttypes
» tonen recent bekeken producten
» productvergelijkingsfunctie
» tonen recent vergelijken producten
» productbeoordelingen
» gerelateerde producten tonen
» beschikbaarheid tonen
» extra productopies aanbieden
» producten gegroepeerd tonen
» productenverlanglijstje
» tell-a-friend functie per e-mail
» zoekfunctie
» productweergave in lijst of “grid”
» gefilterde weergave op eigenschappen (bijv. prijs, merk)

Rapportages

Magento is eenvoudig te koppelen aan Google Analytics of andere statistiekentools. Daarnaast biedt Magento een overzichtelijk dashboard dat de belangrijkste omzetcijfers snel in beeld brengt.

» integratie met Google Analytics
» “dashboard” voor snel globaal overzicht
» rapportages omzet
» rapportages niet afgeronde bestellingen
» rapportages meest afnemende klanten
» rapportages meest afgenomen producten
» rapportages gebruikte zoektermen in de webshop

Zoekmachine-vriendelijkheid

Magento voorziet in een zoekmachine-vriendelijke URL-structuur en genereert automatisch sitemaps voor zoekmachines. De URL-rewrite functie en invoervelden voor meta-informatie geven u nog meer controle over de zoekmachine-vriendelijkheid van uw webshop.

» 100% zoekmachine-vriendelijk
» automatische Google sitemap
» zoekmachine-vriendelijke URL’s
» URL rewrite-functie
» metatags voor product- en categoriepagina’s

Betaalmethoden

Omdat Magento zo’n wijdverbreide webshopoplossing is, bieden alle payment service providers koppeling met Magento aan. Dat maakt de keuze uit betaalmogelijkheden vrijwel onbeperkt.

» iDeal » Paypal
» creditcards
» eenmalige online machtiging
» op factuur
» buitenlandse bankbetaalmethoden (iDeal-varianten)
» betalen met of zonder accountregistratie
» overzichtelijk betalingsproces

Kortingen & acties

Met Magento’s flexibele prijsregels en krachtige functies zoals up-selling en cross-selling kunnen verschillende promoties worden uitgevoerd om de conversie van uw webshop te verhogen.  Magento biedt de mogelijkheid tot het instellen van (al dan niet actiematige) prijsregels/kortingen voor specifieke periodes, klanten, producten en/of productcategorieën. Bijvoorbeeld:

» kortingspercentages
» kortingsbedragen
» gratis verzending
» x halen, y betalen
» koop x, krijg y met korting
» koop x, nu met gratis verzending
» staffelkortingen
» klantgroepspecifieke (staffel)kortingen

Klantbeheer

Met de “Account” functie van Magento kunnen klanten producten makkelijk op een ‘wishlist’ plaatsen of delen met bekenden, maar hebben ze ook toegang tot hun contactinformatie en verzendadressen.

» inzicht in orderstatussen en orderhistorie
» vastlegging persoonlijke klantgegevens
» vastlegging factuur- en verzendadres
» duidelijke transactie e-mails naar klanten
» klanten toegang geven tot eigen informatie
» klanten makkelijk herhaalorders laten bestellen
» klanten “verlanglijstje” laten opstellen
» “wachtwoord vergeten” functie

Talen, landen & valuta

Magento wordt wereldwijd ingezet voor miljoenen webshops en is dan ook als geen ander afgestemd op internationale e-commerce. Magento is vertaald in meer dan 60 talen en ondersteunt verschillende valuta, BTW-tarieven en betalingsmethoden.

» meertalig webshopbeheer mogelijk
» ondersteuning meerdere valuta
» ondersteuning verschillende BTW-tarieven

Verzendkosten

Magento kan flexibel worden aangepast op de manier waarop u uw bestellingen verzendt. Uw verzendtarieven kunnen worden bepaald op basis van eigen criteria en ook gratis verzending als onderdeel van promoties behoort tot de mogelijkheden.

» vast tarief per bestelling mogelijk
» vast tarief per product mogelijk
» gratis verzending mogelijk
» berekening o.b.v. verschillende criteria mogelijk