Ceezoo is Magento specialist voor ondernemers met ambitie

In 2008 hebben wij gekozen voor onze specialisatie in Magento. Wij vinden Magento nog steeds de beste open source e-commerce software.

Uitgangspunt voor ons is: wat zijn de mogelijkheden die Magento biedt voor de wensen van onze klanten? Magento is gebruiksvriendelijk, omvat alle basisfuncties en is vrijwel onbeperkt uit te breiden.

Voor tal van onze klanten bouwen wij maatwerk oplossingen voor Magento. Alles wat we ontwikkelen aan maatwerk oplossingen voor Magento, bouwen we strikt volgens de architectuur van Magento Commerce.

Adobe commerce ceezoo

Waarom kiezen voor Magento?

Magento 2 is gebruiksvriendelijk, schaalbaar, responsive en eindeloos uit te breiden. Dat betekent voor onze klant dat hun webwinkel in Magento kan meegroeien met het succes van de onderneming.  Want immers, elke onderneming groeit.

Dat betekent dat u als ondernemer moet kunnen inspelen op nieuwe trends en functies. Of het nu gaat om design van de webwinkel of om het eenvoudig kunnen integreren van nieuwe verzendmethodes: Met Magento 2 wordt u nooit beperkt.

Magento 2 veel sneller  met Hyvä

De nieuwste ontwikkeling waar wij ook mee ontwikkelen is Hyvä. Hyvä is een basistemplate voor Magento, maar zorgt voor een indrukwekkende snelheid van uw webwinkel. De winkelervaring van de klant is optimaal en ook de beoordeling van uw site door Google kan grote stappen zetten en dat is goed voor uw rankings.

Lees hier meer over Magento en Hyvä