Creëer met ChatGPT unieke content voor je Magento webwinkel.

Bespaar eenvoudig honderden uren tijd en geld

ChatGPT voor Magento 1
ChatGTP
content

voor Magento.

Een van de grootste revoluties is volgens velen ChatGPT. Deze kunstmatige intelligentie-engine heeft veel functies,  waaronder het maken van unieke content voor je webwinkel. En dat in een fractie van de tijd die je nodig zou hebben zonder ChatGPT

Ceezoo ContentCreator is de meest geavanceerde ChatGPT extensies die momenteel voor Magento beschikbaar is. Uniek is bijvoorbeeld dat je de informatie van attributen mee kunt laten nemen in de constructie van je content, die daarmee heel compleet wordt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om én een uitgebreide beschrijving én een korte beschrijving te laten genereren, maar ook kan onze extensie in één handeling ook nog een meta-description en een meta-title voor je genereren.

Bespaar veel tijd met het creËeren van UNIEKe Productomschrijvingen

Het schrijven van teksten voor uw webwinkel is een zeer tijdrovend en daarmee duur. de ContentCreator van Ceezoo helpt u honderden uren werk te besparen en genereert met behulp van ChatGPT doeltreffende en complete teksten.

Extra veel opties beschikbaar

Onze Magento extensie ContentCreator helpt je snel op weg met het maken van product beschrijvingen voor je webwinkel met behulp van ChatGPT. Maar onze Contentcreator doet meer: Met diverse opties zet je de teksten helemaal naar je hand en dat maakt jouw content nog unieker en passend bij jouw site.

ChatGPT voor Magento 1
ChatGPt voor Magento
menu CHTGPT contentcreator van Ceezoo
ChatGPT voor Magento 3

Schrijf formele of informele productbeschrijvingen

Gebruikt u de u-vorm of de je-vorm in je teksten. Beide is geen probleem. Geef eenvoudig aan welke vorm je wilt gebruiken.

Bepaal zelf de toonzetting in je teksten

Wil je een wervende tekst of juist een zakelijke beschrijving van je product? Onze ContentCreator laat je eenvoudig kiezen tussen verschillende typen tekst voor verschillende doeleinden

Genereer eenvoudig de meta-informatie

Op eenvoudige wijze kunt u ook meta informatie laten genereren, zoals paginatitels en de meta-description. Alle wijzigingen worden met een druk op de knop opgeslagen bij de product informatie.

Verbeter je bestaande content

Met onze ChatGPT-extensie voor Magento is het ook mogelijk om je bestaande product beschrijvingen te verbeteren. Maak gebruik van een eenduidige toon in je teksten of verwerk eenvoudig informatie die je hebt verzameld in de product attributen , in je teksten.

Vertaal eenvoudig je teksten

Je kunt gegenereerde of bestaande teksten laten vertalen. Zo kun je eenvoudig en zonder dure vertaalbureaus je webwinkel uitbreiden naar nieuwe markten. De extensie werkt uiteraard in een multistore omgeving.

Interesse in honderden uren werk besparen?

Laat uw gegevens achter als u gebruik wilt maken van de ContentCreator. Vraag naar de voorwaarden.