Creëer nu met ChatGPT unieke content voor uw Magento webwinkel en bespaar honderden uren werk.

ChatGPT voor Magento2 1
Unieke
content

voor Magento.

Met onze ContentCreator extensie voor Magento 2 genereert u snel unieke en effeciente productbeschrijvingen voor uw Magento webwinkel. De Ceezoo extensie is intelligent en voorziet ChatGPT van de juiste informatie over uw producten. Ook eigenschappen van het product worden meegenomen bij het creëeren van optimale content voor uw Magento webwinkel.

Bespaar veel tijd met het creËeren van UNIEKe Productomschrijvingen

Het schrijven van teksten voor uw webwinkel is een zeer tijdrovend en daarmee duur. de ContentCreator van Ceezoo helpt u honderden uren werk te besparen en genereert met behulp van ChatGPT doeltreffende en complete teksten.

Extra veel opties beschikbaar

Onze Magento extensie ContentCreator helpt u snel op weg met het maken van productbeschrijvingen voor uw webwinkel met behulp van ChatGPT. Maar onze Contentcreator doet meer: Met diverse opties zet u de teksten helemaal naar uw hand en dat maakt uw content nog unieker en passend bij uw site.

ChatGPT voor Magento2 1
ChatGPT voor Magento2 3
ChatGPT voor Magento2 5
ChatGPT voor Magento2 6

Schrijf formele of informele productbeschrijvingen

Gebruikt u de u-vorm of de je-vorm in uw teksten. Beide is geen probleem. Geef eenvoudig aan welke vorm u wilt gebruiken.

Bepaal de stemming van uw tekst

Wilt u een wervende tekst of juist een zakelijke beschrijving van uw product. Onze ContentCreator laat u eenvoudig kiezen tussen verschillende typen tekst voor verschillende doeleinden

Stel eventuele verbeteringen voor

Is de tekst nog niet helemaal naar uw zin. stel dan een verbetering voor. De tekst wordt dan opnieuw gegenereerd aan de hand van uw aanwijzingen; Bijvoorbeeld met opdrachten als: “Maak de tekst korter” of “Vul de tekst aan met informatie over…”. Ook kunt u de teskt eenvoudig laten vertalen naar elke willkeurige taal.

Genereer ook meta-informatie

Op eenvoudige wijze kunt u ook meta informatie laten genereren, zoals paginatitels en de metadescription. Alle wijzigingen wordenmet een druk op de knop opgeslagen bij de product informatie.

Interesse in honderden uren werk besparen?

Laat uw gegevens achter als u gebruik wilt maken van de ContentCreator. Vraag naar de voorwaarden.