Alles voor een professionele webwinkel

Professionele webwinkel: Kies de juiste aanpak 1
Advies over groeien met je webwinkel?

U bent gestart met een webwinkel en wilt nu doorgroeien. Dan is het wellicht tijd om eens advies te vragen over hoe u dat zou kunnen doen?

Bijvoorbeeld door een scan te laten maken van uw website: Is deze technisch in orde? Hoe goed is uw SEO? Is de site logisch en compleet?

Maar ook: welke verkoopmogelijkheden kan ik nog meer toepassen in mijn webwinkel? Vaak zijn er genoeg mogelijkheden om met uw webwinkel (Magento of niet) meer te verkopen.

Douwe van de Baan

Douwe van der Baan is eigenaar van Ceezoo Magento specialist. Douwe is sinds 1995 actief als ontwikkelaar van webapplicaties (waaronder Stemwijzer en online bankieren voor de toenmalige Postbank) en was daarna onder meer ICT projectmanager bij onder meer Wegener Multimedia (Autotrack, MensenLinQ en de online dagbladen), Financieel Dagblad en BNR business radio en boekingssite Bookedoo. Sinds 2009 werken Douwe en zijn team aan professionele webwinkels op basis van het Magento platform. De missie van Ceezoo is het leveren van hoge kwaliteit, duurzame klantrelaties en kosten efficiënt werken.

Het draait om samenwerken voor het beste resultaat

Met diverse project software kunnen we wensen en resultaten met elkaar delen. U heeft direct toegang tot onze Trello projectsoftware. We gebruiken die software zo eenvoudig mogelijk, zodat deze voor iedereen begrijpelijk is, projectmanagement die echt helpt zonder overbodige complexiteit