Samen werken aan resultaat
BETROKKEN BIJ
ELKE STAP

Ceezoo Magento specialist sinds 2009

Het meest belangrijke bij een project voor het bouwen van uw nieuwe of verbeterde webwinkel is dat altijd helder is wat de resultaten zijn en tegen welke prijs deze geleverd worden. Daar zijn we niet anders in dan de meeste webbureaus. Wat we ons wel realiseren is dat het vaak heel moeilijk is bij de projectstart alles tot in de puntjes beschreven te hebben. Belangrijk is het daarom dat in de loop van het project bijsturing door klant en door Ceezoo eenvoudig blijft.

1

Een webwinkel laten bouwen begint met een plan

Op het moment dat u op zoek bent naar een professional die uw website kan bouwen, heeft u natuurlijk een plan voor de (nieuwe) onderneming. In het plan zijn uw doelstellingen beschreven, komt u  tot een budget en heeft u de hoofdlijnen van de website en de online marketing doelen voor u zelf bepaald. Op basis van uw plan kunnen we samen aan de slag.

Bij Ceezoo Magento specialisten vinden we het belangrijk dat we een goed inzicht hebben in uw  plannen. We kijken dan naar de haalbaarheid in relatie tot het budget en hebben door onze jarenlange ervaring vast nog wel een paar goede en bruikbare aanvullingen op uw plan. Nadat we beide het plan goed kennen en we met zekerheid weten wat er van ons en van elkaar verwacht worden, maken we een passende aanbieding.

Douwe van der Baan is eigenaar van Ceezoo Magento specialist. Douwe is sinds 1995 actief als ontwikkelaar van webapplicaties (waaronder Stemwijzer en online bankieren voor de toenmalige Postbank) en was daarna onder meer ICT projectmanager bij onder meer Wegener Multimedia (Autotrack, MensenLinQ en de online dagbladen), Financieel Dagblad en BNR business radio en boekingssite Bookedoo. Sinds 2009 werken Douwe en zijn team aan professionele webwinkels op basis van het Magento platform. De missie van Ceezoo is het leveren van hoge kwaliteit, duurzame klantrelaties en kosten efficiënt werken.

2

We gaan samen uw Magento webwinkel bouwen

Als onze aanbieding u past, dan gaan we aan de slag met uw Magento webwinkel bouwen. Daarbij verdelen we duidelijk de taken. Wij bouwen uw nieuwe professionele webwinkel en u gaat aan de slag met de content. Vaak is dat het invoeren van producten, het aanleveren van redactionele content en het uitwerken van de verkoopkracht en van uw website. We blijven in contact en we helpen daar waar nodig door een duidelijke instructie en uitleg over wat we doen. U volgt daarbij onze werkzaamheden op een afgeschermde ontwikkelomgeving.

Met onze manier van werken krijgt u zelf veel meer grip op de voortgang en het verloop. Tijdens de ontwikkeling  van uw Magento webwinkel kunt u dan al bijsturen als gevolg van nieuwe inzichten. Dat is geen enkel probleem en moedigen we zelfs juist aan. Gedurende het hele project blijft u in touch met de voortgang en ons. Zo weet u precies wat er door ons wordt ontwikkeld.

trello logologo teamleader

Met diverse project software kunnen we wensen en resultaten met elkaar delen. U heeft direct toegang tot onze Trello projectsoftware. We gebruiken die software zo eenvoudig mogelijk, zodat deze voor iedereen begrijpelijk is, projectmanagement die echt helpt zonder overbodige complexiteit

Het design van uw webwinkel

Voor wat betreft het design van uw webwinkel zijn er veel mogelijkheden. U kunt werken met een designer die uw site ontwerpt en dat ontwerp zetten wij over naar Magento. Of u kiest voor een design op basis van een commercieel template. Voordeel van deze optie is dat het kosten efficiënt is. U hoeft niet bang te zijn voor beperkingen, want wij passen ook commerciële templates aan op uw wensen en op de functies van uw webwinkel. Het kosten voordeel blijft ook dan aanzienlijk.

Voordeel van commerciële templates is dat ze al responsive zijn en beschikken over diverse script voor een levendige site, maar ook voor vindbaarheid en integratie met extensies van derden.

Magento webwinkel musthaves.nl

3

Beginnen met online marketing voor uw Magento webwinkel

Halverwege het proces gaan we bezig met de integratie van uw marketing activiteiten in de nieuwe Magento webwinkel. Denk daarbij aan het maken voor productfeeds voor Google Ads of multichanneling via platforms als Channable. We adviseren u over de inzet van affiliate marketing, nieuwsbrieven en andere middelen die u zou kunnen gebruiken voor de marketing van de webwinkel en de aanbiedingen daarin. Natuurlijk zetten we ook de techniek op scherp voor de beste rankings in Google.

Al meer dan tien jaar bouwen we webwinkels voor diverse branches en we kennen het klappen van de zweep daar het gaat om techniek en SEO. Met onze kennis komt u al een heel eind, maar het staat u vrij natuurlijk om ook met andere partners te werken aan de vindbaarheid van uw website en uw online marketing. Wij werken samen met diverse SEO en SEA bureaus, waarbij we ons dan conformeren aan hun visie en aanpak. Het gaat om uw succes.

logo channable logo google ads

Het is belangrijk om in dit stadium definitief beslissingen te nemen over de inzet van bijvoorbeeld Google Ads, Multichanneling, integratie van email-marketing en natuurlijk de vindbaarheid van uw nieuwe webwinkel op Google. Regelmatig doen we halverwege een aantal testen om de kwaliteit van de code en de content te monitoren en eventueel bij te stellen.

4

Uw eerste (of meer) omzet met uw webwinkel realiseren

Voordat we live gaan met uw website, doen we de laatste tests en richten we de definitieve hosting in. Dit doen we met onze hostingpartner hipex.io: Daarmee garanderen we optimale hosting en performance. En dan gaan we live met uw nieuwe webwinkel. 

Na de livegang heeft u natuurlijk garantie op vrijwel alles wat er niet goed gaat. Er zijn altijd puntjes die beter kunnen of hadden gekund. Geen probleem, we lossen het op.

logo hipex

Goede webhosting is kritisch voor het succes van uw webwinkel. Het belangrijkste is natuurlijk het optimaal bedienen van uw bezoekers en klanten: De performance van uw webwinkel draagt bij aan een goede conversie. De structuur van de website is bepalend voor snelle interactie en een rustige beeldopbouw. En dat zijn ook de drie factoren die van belangrijk voor uw ranking in Google.

5

Met constante aandacht groei met uw webwinkel realiseren

De opening van uw nieuwe webwinkel is eigenlijk pas het begin. Vanaf het moment dat uw site live staat en voor iedereen beschikbaar is, begint  het genereren van omzet. Ook daarbij is het nodig dat u een webwinkel leverancier heeft die u bij staat bij het bijstellen van uw plannen, snel kan reageren op voortschrijdend inzicht en een sparring partner is voor uw onderneming. Ceezoo is zo’n partner. We werken over het algemeen al jaren met onze klanten samen aan het succes van hun ondernemingen. Ceezoo is bereikbaar, informeel en weet wat het doet. Daarom voor u geen onaangename verrassingen. Ook na opleveren van uw Magento webwinkel blijven we bereikbaar met dezelfde inzet als vooraf.

Eigenaar Douwe van der Baan is al online sinds 1993 en sindsdien altijd werkzaam geweest voor of initiator van online projecten. In de jaren negentig ontwikkelde Douwe samen met Prodemos de eerste versie van de Stemwijzer en was hij als architect betrokken bij Girotel voor Windows voor de toenmalige Postbank. Tot 2009 toen Douwe begon met Ceezoo en Magento webwinkels was Douwe werkzaam bij onder meer de online dagbladen van Wegener en als unit manager bij Vinea in Sneek.

Douwe beschikt over een heldere stijl van management, informeel maar altijd gericht op resultaat en met een uitstekende prijs/prestatie verhouding.