Webshop laten maken met complete webshop software en kennis van jaren ervaring

Kies voor Magento als je niet wilt dat je online ambities worden beperkt door de software die je gebruikt. En je kiest voor Ceezoo Magento specialisten als je zeker wilt zijn van goede ondersteuning, als je gebruikt wilt maken van onze jarenlange ervaring en toch niet het gevoel wilt hebben helemaal afhankelijk van je leverancier te zijn.

Meer dan 50 klanten hebben hun webshop laten maken door Ceezoo.nl. Dat heeft geleid tot meer dan 70 Magento webwinkels. Met een uitgebreid parnternetwerk van onder meer payment providers, distributie oplossingen en meer, kun je bij Ceezoo altijd de webshop laten maken die past bij jouw ambities.

Want daar gaat het om bij ons bedrijf: kijken naar de behoefte van de opdrachtgever en daar de juiste oplossingen voor vinden of maken.

Helder projectmanagement voor inzicht voortgang

Opdrachtgevers die bij ons hun webshop laten maken, hebben er natuurlijk belang bij dat ze nauw betrokken worden bij de ontwikkeling van hun webwinkel. Daarom kiezen wij ervoor de productie van een webwinkel te zien als een project van samenwerking. We werken daarom met moderne projectmanagement tools zoals Trello, Teamleader en tegenwoordig natuurlijk ook veel met Teams en Zoom. We zijn daardoor eenvoudig te bereiken en geven onze klanten alle tool om de voortgang van een project te volgen en bij te kunnen sturen.

trello logo

Webwinkel alleen is niet genoeg meer

Ceezoo eigenaar Douwe van der Baan is sinds 1994 actief als ontwikkelaar en projectmanager  voor online projecten. Hij adviseert ook jouw onderneming over e-commerce vraagstukken. Met een combinatie van degelijke technische en marketingkennis kan hij  je helpen strategische beslissingen te maken voor de langere termijn.

E-commerce software alleen is niet genoeg meer

Met alleen Magento – of welke andere e-commerce software dan ook – kom je er niet meer. Ook hoog scoren in Google alleen is niet meer voldoende: het aanbod is te groot. Je zult dus andere kanalen moeten gebruiken om bezoekers kennis met je te laten maken, te overtuigen en aan te sporen tot een transactie. Dit principe van See, Hear & Do bij de klant is het centrale uitgangspunt bij je e-commerce inspanningen.

Maak met Ceezoo een plan voor groei: Douwe van der Baan denkt graag met je mee over strategie en uitvoering.