Vacature: PHP developer / Magento programmeur

Over Ceezoo

Ceezoo ontwikkelt sinds 2009 webwinkels op het Magento platform. We hebben een brede dienstverlening als het gaat om Magento: webshop ontwikkeling, maatwerk en extensies en we verzorgen optimale Magento hosting voor onze klanten.

Momenteel zijn veel van onze klanten bezig met een migratie van Magento 1 naar Magento 2 en mede daardoor groeit ons bedrijf.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren  PHP developer / Magento programmeur (36 uur p/w). Tot je taken behoren: technische realisatie van websites, met name daar het wat de meer specialistische opdrachten betreft.

Je hebt in voorkomende gevallen direct contact met onze klanten, daarom vragen we dat je je kunt inleven in hun wensen en doelen en praktische oplossingen kunt bieden. Je hebt een goed gevoel voor werken in een klein team en je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden..

Persoonlijke achtergrond

Je beschikt over

  • Ruime ervaring als PHP programmeur
  • Kennis van Magento 1 is een absolute pré en door je ervaring kun je ook makkelijk je weg vinden in Magento 2

 

Software & talen:

  • uitgebreide kennis van PHP/MySQL
  • kennis van onder andere: (X)HTML, CSS, XML, Javascript, jQquery

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke baan binnen een specialistische internetbedrijf tegen een goed salaris plus reiskostenvergoeding. Ceezoo is gevestigd dichtbij het station in Leeuwarden in het levendige centrum van de stad.

Solliciteren

Interesse in deze functie? Stuur je CV en een beschrijving van wat jij zoekt voor je carrière naar Douwe van der Baan, info@ceezoo.nl.