Samen met Wilken in e-business: wilkenmoore.nl

  • overzicht van Magento webwinkel wilkenmoore.nl

wilkenmoore.nl: vennootschap van Wilken beenmode en Ceezoo

Wilken beenmode is sinds 1988 een begrip in Leeuwarden als het gaat om beenmode en ondermode. Wilken nam contact op met Ceezoo met de vraag het bedrijf bij te staan in de ontwikkeling van een nieuwe Magento website. Al snel is daar een zakelijke samenwerking uitgekomen, zodat Ceezoo direct is betrokken bij de ontwikkeling van de site. Dat is wat we graag doen voor bedrijven in het MBK: hands-on kennis toepassen en delen en verantwoordelijkheid nemen.  De site wilkenmoore.nl (lees: Wilken en meer) biedt de klant een groeiend aanbod beenmode en ondermode.

Ceezoo is meer dan techniek alleen

De samenwerking met Wilken laat ook zien dat Ceezoo niet uitsluitend de techniek van webshop ontwikkeling beheerst, maar ook degelijk kennis van zaken heeft omtrent online marketing, multichanneling, SEO en SEA. Ceezoo neemt ook verantwoordelijkheid als het gaat om de marketing van je webwinkel.

Magento en multichannel: alles voor de Customer Journey

Voor wilkenmoore.nl betekent het een omslag; de focus gaat meer naar online. Daar gaan alle kanalen gebruikt worden een een gezonde groei te bewerkstelligen. Efficiency en ook vooral meetbaarheid  is daarbij belangrijk. Sinds de samenwerking – waarbij veel kennis samengevoegd kan worden- zijn grote stappen gezet. De site is snel onderdeel geworden van een breed partnernetwerk: distributie , marketing, techniek: alle kanalen zijn efficiënt ingericht en op elkaar afgestemd.

Wilkenmoore.nl besteedt veel aandacht aan de content van de site is daartoe een een samenwerking aangegaan met De Groot Marketing in Nieuw Buinen. Voor de marketing maakt Wilkenmoore.nl gebruik van tools als Channable, Mailchimp, Seranking.com

Datum
Categorie
Magento webwinkel