Scheerartikelen manandshaving.nl

  • overzicht van Magento webwinkel manandshaving.nl

Maatwerk software voor e-commerce heeft voor Manandshaving.nl goed gefunctioneerd. De specialist in scheerartikelen werkt tot 2018 met een custom made e-commerce oplossing van een kleinere aanbieder. Op zich werkte dat allemaal goed, maar ook hier deed zich hetzelfde probleem voor dat we vaker zien bij dergelijke maatwerk software oplossingen voor e-commerce: het ontbreekt op de langere termijn aan ondersteuning Daarnaast is het vaak niet mogelijk om snel en kosten efficiënt nieuwe functies toe te voegen. Terwijl de meeste functies  in standaard e-commerce software van Magento of Woocommerce aanwezig is of eenvoudig door  extensies van bijvoorbeeld Amasty of Xtento te installeren, toegevoegd kunnen worden.

Door een standaard oplossing zoals Magento of WooCommerce te kiezen als basis voor je webwinkel, wordt je slagkracht meteen groter.

Wees niet afhankelijk van je software leverancier

Een groot voordeel van gebruik van Magento, is dat Magento specialist Ceezoo in Leeuwarden niet het enige deskundige bedrijf is: Er zijn tal van bedrijven die ook diensten op het gebied van Magento leveren. Dat maakt je onafhankelijk van ons of van je huidige dienstverlener. En weet je: Soms kan het heel verfrissend zijn eens met een andere e-commerce specialist  te sparren over de mogelijkheden voor een nieuwe stap in de groei van je webwinkel.

Alhoewel onze klanten voor hun Magento webshop ook niet afhankelijk zijn van Ceezoo, zijn de meeste van onze klanten als sinds hun start klant bij ons.

Alle vrijheid voor webdesign binnen Magento

Het design van de site Manandshaving.nl werd door de eigen ontwerper van de klant bij ons aangeleverd. Dat design verwerkten wij tot een template dat in Magento gebruikt wordt.  Daarbij maken we wel gebruik van een basis design template van Magento. Voor de klant betekent dat minder investering zonder aan mogelijkheden in te boeten. Dat noemen wij kosten efficiënt.

Maatwerk software voor Magento

Natuurlijk ontwikkelt Ceezoo ook specifieke maatwerkoplossingen voor gebruik als extensie binnen het framework van Magento. Maar dat zijn uitbreidingen, maatwerk oplossingen die we maken als er specifieke eisen zijn voor de Magento webshop. We maakten bijvoorbeeld veel rekenmodules  voor bijvoorbeeld tapijtenlaminaatdirect.nl of zonwerintekoop.nl. En we leveren maatwerk voor Magento als we een abonnement-module bouwen voor de knipmode site van News Skool Media. We maken  extensies voor Magento die altijd volledig passen in de architectuur van Magento. Zo leveren we extra zekerheid voor onze klanten.

Datum
Categorie
Magento webwinkel, voorpagina