DJ laan : Vier webwinkels, één Magento

  • overzicht van Magento webwinkel djlaan.nl

Handelsonderneming DJLaan.nl is klant sinds 2015, toen wij voor hun een webwinkel bouwden in Magento 1. In 2019 migreren we Magento djlaan.nl naar Magento 2. De site is eenvoudig van opzet, maar de gehele Magento installatie is wel de basis van 4 webwinkels of vier domeinen: djlaan.nl, minelab.nl en ook infra-detectie.nl en beveiligings-detectie.nl.

Voor wat betreft de vormgeving is vooral ingezet op stoer en groot. Daarmee gaven we djlaan.nl een nieuw gezicht en een nieuwe look en feel, die onderscheidend is voor de markt waarin deze Magento klant zich begeeft: metaaldetectors voor de consumentenmarkt en detectie materialen voor de professionele markt.

Magento templates zorgen voor lagere investering

De site is ontwikkeld met een aangekocht template als basis, in dit geval het Porto template voor Magento 2. Met het gebruik van dergelijke aan te kopen templates kan worden bespaard op kosten voor design. Het is niet zo dat er met de aankoop van een dergelijke template verder geen werk meer is te doen. Vaak willen onze klanten toch aanpassingen voor wat betreft de kleurstelling, moeten bepaalde functies in – of juiste uitgeschakeld worden. Een template voor Magento betekent dus niet klik-en-klaar, maar kan wel degelijk kosten besparen. Zo maken wij bij Ceezoo toch webwinkels met de beste technologie tegen een redelijke investering.

Meerdere webwinkels beheren met Magento

Het is mogelijk om met één Magento installatie meerdere webwinkels te beheren. Dat kunnen online winkels zijn met verschillende producten, maar ook kunnen de product catalogus en de doelgroep van de verschillende site van elkaar afwijken. Meerdere winkels onder verschillende domeinen of verschillende storeviews voor het aanbieden van websites in verschillende talen onder één domein; het kan met Magento 2 zonder dat de performance van Magento er onder lijdt

Categorie
Magento webwinkel