Magento webwinkel voor De Oude Tijd

Rookwaren verkopen wordt steeds lastiger door diverse wettelijke beperkingen. Deoudetijd.nl heeft inmiddels de focus versterkt op online zakendoen met een webwinkel. En dat gaat heel goed. Met name na de migratie naar Magento 2 en een update van de vormgeving van de site, zijn de conversies meer dan verdrievoudigd.

Edwin en Gerda van den Berg zijn ondernemers met durf en doorzettingsvermogen en dat betaalt zich uit. als je succes wilt hebben, zul je moeten investeren. De gedane investeringen in migratie en design betalen zich meer dan dubbel uit.

Magento integreert eenvoudig met allerlei externe service providers

Magento is steeds vaker de centrale spil in de hele e-business keten. Magento is sterk in productpresentatie en performance terwijl we andere complexe onderdelen graag uitbesteden bij service providers. Dat geldt vrijwel altijd voor koppeling met payment providers zoals multisafepay, pay.nl en ook Klarna en Aftepay, maar in toenemende mate worden ook administratie en distributie via een koppeling met Magento uitbesteed aan professionals zoals Exact, Sendcloud, Post.nl en Picqer.

Ceezoo heeft na tien jaar vrijwel met elke service provider samengewerkt zodat we je prima kunnen adviseren over de verschillende diensten

Categorie
Magento webwinkel