Wijn en delicatessen bij Qeuze.com

  • overzicht van Magento webwinkel qeuze.com

Een heel leuk programma op de Britse televisie is een programma waarbij twee makelaars met deelnemers op zoek gaan naar een huis. In het nederlands heet het programma De Grote Verhuizing, maar de Britten zijn realistischer; daar heet het programma Location, Location, Location. Een huis kan voldoen aan alle checks die je opstelt, maar uiteindelijk is toch vaak de plaats van het huis en de directe omgeving ervan dat de doorslag geeft bij de keuze voor een huis.

E-business is content, content & content

Ok, er is meer dan content alleen, maar goede content is de basis voor succesvol online ondernemen. Door goede content

  • verhoog je de vindbaarheid van de aanbod in Google
  • informeer je de klant volledig en uitputtend.
  • Blijft de bezoeker langer op je site en dat zal de vindbaarheid nog verder verbeteren en nemen de mogelijkheden voor remarketing toe
  • Daarnaast – als je gaat voor multichanneling in je marketing plan- , is de kwaliteit van jouw content grotendeels beslissend voor betere posities op marktplaatsen zoals bol.com en Amazon. Content is niet alleen tekst en afbeeldingen, het is ook volledige informatie omtrent smaak, kleur, inhoud van verpakking, merk en natuurlijk ook de prijs is er een onderdeel van. Als je prijsstelling niet goed is, doet dat veel afbreuk aan de concurrerende waarde van je content.

Qua content is de hoofdprijs voor qeuze.com. Dit bedrijf is  ondanks alle problemen voor de horeca en haar leveranciers in het jaar 2020, toch gemigreerd naar Magento 2 en de site is voor wat betreft de content tot in de puntjes verzorgd!

Datum
Categorie
Magento webwinkel, voorpagina