Met onze Magento support lossen wij elk Magento probleem op

Is uw huidige Magento leverancier toch niet zo slagvaardig als u dacht? Wij kennen dit probleem. Magento wordt door veel aanbieders verkocht. Toch is Magento complexe software en je moet wel een degelijke specialist zijn, wil je alle problemen met Magento goed kunnen oplossen.

Wij hebben de kennis in huis om u snel te helpen met uigebreide support voor Magento webwinkels. . Of het nu gaat om een extensie installeren of een meer complex probleem dat schreeuwt om een oplossing: We zijn altijd in staat u te helpen.

Support voor Magento

Support bij updates

Wij helpen u met het updaten van uw Magento winkel. Veelal zonder noemenswaardige downtime en altijd pas na uitgebreid onderzoek naar mogelijke problemen in uw webwinkel

Betere hosting

Is uw webwinkel veilig of ontbreken er veiligheids patches? Presteert uw shop wel optimaal als het gaat om de techniek. Wij checken en stellen alles optimaal in waar nodig.

Persoonlijke service

Heeft u behoefte aan een onderneming van mensen die met u meedenken? Die oplossingen bieden in plaats van alleen problemen zien? Wij zijn optimistisch van aard omdat we ons vak verstaan.

Op naar Magento 2.0?

Wellicht wilt u een eerlijk advies over Magento 2.0? We lichten uw site door en kijken of voor uw webwinkel alle beloften van MAgento 2.0 ook kunnen worden waargemaakt.

Bel voor direct hulp bij uw Magento probleem: 058 – 84 34 558

 (tijdens kantooruren, dat wel…)

Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met op. Na het verzenden van het formulier ontvangt u van ons een mail met een informatievraag voor nadere gegevens.