Magento webwinkels van ceezoo.nl

Sinds 2009  ontwikkelt Magento specialist Ceezoo in Leeuwarden webwinkels op basis van Magento.  Al meer dan tien jaar zijn we actief voor onze klanten. Met de meest succesvolle klanten hebben we al meer dan 7 jaar een hechte samenwerking. In een  langdurige relatie bouwen we samen met de klant aan het succes van de samen ontwikkelde e-commerce strategie. In ruim tien jaar heeft Ceezoo een prima portfolio van voorbeelden van Magento 2 webwinkels.

Combinatie van kennis van techniek en e-marketing

Douwe van der Baan heeft al meer dan 25 jaar kennis van e-commerce en e-business techniek, waaronder Magento en sinds kort ook Woocommerce. Maar het is met name de combinatie van technische hands-on kennis  en kennis van e-marketing en bedrijfskunde waardoor we echt iets toevoegen voor bedrijven in het MKB.

“Sinds 2009 heeft Ceezoo een indrukwekkende portfolio opgebouwd van uitstekend presterende Magento webwinkels.”

Neem contact op met Douwe van der Baan en gebruik zijn expertise voor uw ambities.

Bel  06-53905643

Ceezoo is sterk in maatwerk oplossingen voor Magento

Gegarandeerd passend in de architectuur van Magento

Ceezoo kan veel meer dan alleen een basis Magenot webwinkel bouwen. We zijn sterk in op maat gemaakte toepassingen oplossingen voor Magento. Zo maken we bijvoorbeeld  complexe rekenmodules voor klanten zoals zonweringtekoop.nl, Faay wanden, sistoshops.nl. Door dit maatwerk is er ook veel branche specifieke kennis opgedaan in de bouwsector en aanverwante branches. Daarnaast hebben we veel ervaring in fashion en furniture.

Ceezoo.nl biedt naast rekenmodules voor Magento 2, ook oplossingen voor import en export van data, koppelingen met externe ERP systemen en diverse andere maatwerk oplossingen. Al ons werk past  altijd helemaal in de Magento architectuur en kan dus later bijvoorbeeld veilig worden geüpdatet of uitgebreid.

Kortom: ceezoo.nl biedt voor alle webwinkels de juiste aanpak en de juiste oplossing, ook in Magento extensies en maatwerk voor redelijke tarieven.

Contact