MKB bedrijven helpen we met onze kennis van online zaken doen

Nu ook met WordPress & Woocommerce

Online zaken doen: 25 jaar ervaring

Voor meer dan 50 klanten in het MKB bouwde Ceezoo meer dan 70 webwinkels. Voor veel van onze klanten zijn wij vanaf hun start in e-commerce dé betrokken partner bij de realisatie van hun e-commerce projecten en doelen. Onze kennis is vrijwel direct toepasbaar en kosten efficiënt.

Bedrijfscultuur gericht op online en resultaat

We zijn informeel, toegankelijk, spreken in heldere taal en hebben een schat aan kennis en ervaring die we graag met je delen. We kennen de terminologie, maar spreken in helder Nederlands (of Fries).  Bij Ceezoo heb je direct contact ook met de ontwikkelaars voor snel schakelen en zeer weinig overhead.

Websites, maatwerk en hosting

We adviseren over je webwinkel of company website en de technische en marketingmogelijkheden die er passend zijn bij  jouw doelen. We hebben kennis van het gehele traject en waar we kennis tekort schieten schakelen we ons partnernetwerk in, voor bijvoorbeeld optimale hosting of diepergaande e-marketing.

Voor hulp en advies bij je  e-commerce is Douwe van der Baan je e-bizz coach. Al meer dan 25 jaar ervaring met allerlei e-business projecten tot een miljoen projectbudget.

  • Handig als je keuzes moet maken over welke software je moet gaan gebruiken. Magento, Woo-commerce, Lightspeed. Ik ken ze allemaal.
  • Zijn  ervaring is handig als je een project manager zoekt om je plannen en ambities te helpen realiseren.
  • Wanneer je hulp nodig hebt bij het maken van content, foto’s , zoekmachine optimalisatie en allerlei andere verkoopfuncties in je webwinkel.
  • Als je eens van gedachten wilt wisselen met iemand om samen verandering in gang te zetten en nieuwe wegen te bewandelen. Immers: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. En soms wil je iets anders, iets nieuws proberen.

Douwe van der Baan adviseert al 25 jaar bedrijven over e-commerce

Al vanaf 1994 online en betrokken bij onder meer de stemwijzer, girotel online van de Postbank, Autotrack, Mensenlinq en veel meer. Maar vooral man van ideeën en oplossingen achter meer dan 50 webwinkels voor ondernemers in het MKB.

Ceezoo levert nu ook Woocommerce

WooCommerce is na Magento de meest gebruik open source e-commerce software. Het is vergelijkbaar met Magento: het heeft globaal dezelfde mogelijkheden, is geschreven in dezelfde programmeertaal (dus voor ons open boek), en ook voor WooCommerce zijn veel standaard designs en uitbreidingen (plugins) beschikbaar. Voor ons is WooCommerce een uitbreiding van ons dienstenpakket. Wij adviseren eerlijk over beide software oplossingen voor e-commerce.

Wordpress sites voor mkb

Met WordPress heb je je company website helemaal onder controle

Wanneer je een goede online vertegenwoordiging wil, dan is een representatieve website noodzakelijk. Een website met voldoende functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden, terwijl je tegelijkertijd de kosten beheersbaar wil houden en het onderhoud zoveel mogelijk in eigen beheer wil hebben.

Een WordPress-website van Ceezoo is de beste optie. WordPress is hét CMS dat een laagdrempelige, maar toch zeer professionele en volledige website garandeert. Als deskundig WordPress designer is Ceezoo je partner. Wij kunnen je wensen en visie het beste vertalen naar een online oplossing  waarmee je nog jaren vooruit kan.