Bel ons vrijblijvend

058 – 84 34 558

Magento webwinkels bouwen we al sinds 2009. Onze Magento webshops zijn  daarom extra compleet, omdat we na al die jaren Magento ervaring  weten welke functies echt van belang zijn voor een succesvolle, professionele webwinkel. Een webwinkel die u eenvoudig zelf beheert.

Met Magento 2 volledige controle

Magento is sinds lange tijd toonaangevende open-source software voor e-commerce. De software is uitermate schaalbaar, aan te passen aan uw wensen zowel qua uitbreidingen als voor wat betreft het design. U kunt eenvoudig beginnen en uitbreiden naarmate uw onderneming groeit.

Daarnaast biedt Magento alle basisgereedschappen die u nodig hebt voor optimale zoekmachinemarketing, waardoor u goed vindbaar wordt in Google.

schilderijophangsysteemopt

Wat kunnen wij voor u doen?

Magento webshop ontwikkeling

Professionele Magento shops en maatwerk voor Magento. Wij verzorgen het complete traject: ontwikkeling, maatwerk en optimale hosting.

Magento webwinkel over- / in beheer nemen

Niet tevreden over uw huidige Magento leverancier? Wij nemen vaak projecten over van minder specialistische bedrijven. Uw website verbetert direct.

Magento problemen oplossen

Problemen lossen wij snel en deskundig op. Heeft u direct hulp nodig? Klik dan hier

Magento snelheid optimaliseren

We hebben ervaring en specialistische kennis, om het maximale uit Magento en de server te halen

douwe van der baan

Over Douwe van der Baan

Ceezoo eigenaar Douwe van der Baan is sinds 1996 actief als internetspecialist, eerst vooral als ontwikkelaar, maar door ervaring en de vele meer of minder complexe trajecten gegroeid naar generalist. Door techniek en marketing te koppelen ontstaat de synergie die nodig is voor het opzetten van succesvolle webshops. Douwe werkte voor onder meer de Postbank/ING, ontwikkelde de eerste nationaal bekende Stemwijzer, maar was ook senior projectmanager en business unit manager bij onder meer Wegener Multimedia en bookedoo.

 

De techniek beschouwen we als hulpmiddelen om commerciële doelen te bereiken. Het is een hulpmiddel, maar wel van beslissend belang voor uw onderneming. We beheersen de techniek daarom tot in de puntjes. Lees meer over Douwe van der Baan

Ceezoo is ook sterk in maatwerk
zonweringtekoop screen

MAGENTO MAATWERK VOOR ZONWERINGTEKOOP.NL

prijsberekening voor zonneschermen, overkappingen, garagedeuren en rolluiken

Zonweringtekoop.nl is één van de vele website van Multilogo. Voor deze websites is een extensie ontwikkeld waarmee bezoekers zonweringsproducten kunnen bestellen. Voor deze specifieke prijsberekeningen werd door onze Magento programmeurs een extensie ontwikkeld.

 

Magento programmeurs van zonweringtekoop.nl

MAGENTO MAATWERK VOOR SISTOSHOPS

prijsberekeningen voor complete wanden, plafonds en ophangsystemen

Sistoshops exploiteert 9 webwinkels in het segment bouwmaterialen. Ook voor Sistoshops werden diverse prijsberekeningsmodules ontwikkeld voor onder meer afbouwmateriaal.com en een wizard waarmee klanten met een paar klikken een complete wand kun configureren en bestellen.

 

Magento pgorammeurs voor sistoshops.nl

maatwerk-magento-sistoshops