Bel ons vrijblijvend

058 – 84 34 558

Sinds 2009 kun je door ons  je Magento webwinkel laten maken. Onze Magento webshops zijn  door onze ervaring extra compleet, omdat we na al die jaren Magento ervaring  weten welke functies echt van belang zijn voor een succesvolle, professionele webwinkel. Een webwinkel die je eenvoudig zelf beheert.

Waarom Magento voor je webwinkel?

Je kiest voor een Magento webwinkel als je als ondernemer helemaal zelf eigenaar wilt zijn van je webwinkel en als je wilt blijven meegroeien met alle ontwikkelingen. Magento is dan bij uitstek het meest geschikte e-commerce platform. Waarom? Omdat Magento e-commerce verreweg de grootste is, je niet afhankelijk bent van één leverancier en er voor Magento de grootste keuze is in templates, extensies en hostingoplossingen. Dat geeft vrijheid, nietwaar?

En kan ik dan al kiezen voor Magento 2?

De nieuwste versie van Magento ontwikkelt zich heel snel tot een waardige opvolger van Magento 1.9. De nieuwe Magento is meer ontwikkeld voor mobiele toepassing en is sneller in gebruik.

Met Magento 2.0 ben je helemaal klaar voor nu en voor de toekomst.

Kan Magento alles wat ik wil?

Magento is een open source platform voor e-commerce. De kracht van Magento is eigenlijk dat het zo flexibel is, dat aan specifieke wensen altijd voldaan kan worden. Is het niet standaard, dan is er wel een extensie beschikbaar of kunnen we die maken.

Ceezoo is Magento specialist: we hebben dan ook de kennis in huis om voor onze klanten hele specifieke wensen om te zetten naar een krachtige maatwerkoplossing.

zonweringtekoop screen
Complexe product berekeningen voor zonweringtekoop.nl
douwe van der baan

ceezoo is meer dan 25 jaar ICT ervaring

Ceezoo eigenaar Douwe van der Baan is sinds 1996 actief als internetspecialist, eerst vooral als ontwikkelaar, maar door ervaring en de vele meer of minder complexe trajecten gegroeid naar generalist. Door techniek en marketing te koppelen ontstaat de synergie die nodig is voor het opzetten van succesvolle webshops. Douwe werkte voor onder meer de Postbank/ING, ontwikkelde de eerste nationaal bekende Stemwijzer, maar was ook senior projectmanager en business unit manager bij onder meer Wegener Multimedia en bookedoo.

 

 

Ceezoo werkt met drie medewerkers aan de realisatie van je webwinkel en maakt daarnaast gebruikt van de kennispartners in een ruim netwerk van SEO  specialisten, designers en andere new-media en business specialisten.

Magento is de meest gebruikte e-commerce software

Magento is open-source software. Meer dan 2 miljoen keer gedownload en meer dan 250.000 webwinkels wereldwijd draaien op Magento. Dat betekent een enorme gemeenschap van ontwikkelaars, ontwerpers en extensie-bouwers die allemaal bijdragen in het succes van Magento.

Je bent altijd eigenaar van je eigen Magento webwinkel

Het lijkt aantrekkelijk om een webshop te hebben die u huurt en per maand afrekent. Maar uiteindelijk zul je je zich beperkt voelen in de mogelijkheden. JE  betaalt elke maand een fors bedrag, maar eigenaar word je nooit.

 

Wij vinden dat je  eigenaar moet zijn van je eigen webwinkel. Wij vinden zelfs dat je vrij moet zijn in de keuze van je  leverancier. Je krijgt meer gedaan, bouwt aan de waarde van je onderneming en houdt alles lekker “in control.”

magento webwinkel meubelbeslagshop

MAGENTO MAATWERK VOOR SISTOSHOPS

prijsberekeningen voor complete wanden, plafonds en ophangsystemen

Sistoshops exploiteert 9 webwinkels in het segment bouwmaterialen. Ook voor Sistoshops werden diverse prijsberekeningsmodules ontwikkeld voor onder meer afbouwmateriaal.com en een wizard waarmee klanten met een paar klikken een complete wand kun configureren en bestellen.

 

Magento pgorammeurs voor sistoshops.nl

maatwerk-magento-sistoshops