Bel ons vrijblijvend

058 – 84 34 558

Magento webwinkels bouwen we al sinds 2009. Onze Magento webshops zijn  daarom extra compleet, omdat we na al die jaren Magento ervaring  weten welke functies echt van belang zijn voor een succesvolle, professionele webwinkel. Een webwinkel die u eenvoudig zelf beheert.

Hoe zit het nou met Magento 2? Gaan we over?

Als we praten over een goed e-commerce platform, dan is er één ding het aller belangrijkst: laadsnelheid. Omdat Magento 1 achter begon te lopen op snelheid was het tijd voor een opvolger. De nieuwere versie van Magento laadt webpagina’s 2 keer sneller dan Magento 1 en reduceert de check-out tijd met 38%. Daarnaast kunnen 117% meer orders en 150% meer page views per uur worden verwerkt. Magento 2 heeft ook grote sprongen gemaakt als het aankomt op responsiveness. Alle thema’s zijn zo ontworpen dat ze op ieder apparaat naadloos werken en ook de beheerdersinterface veranderd  mee met de display-afmetingen van je apparaat. Dit zorgt ervoor dat zowel klanten als werknemers een meer uniforme ervaring hebben en de interface een stuk intuïtiever is.

Voor wie is Magento 2?

Met de sterk verbeterde gebruikersinterface is het een e-commerce platform dat zich goed leent voor webshops met groeipotentie. Het belangrijkste waar je rekening mee moet houden als je voor Magento kiest, is dat je professionele ontwikkelaars en programmeurs nodig hebt die jou kunnen helpen bij het bouwen en up-to-date houden van jouw webshop. Nieuwe software releases en beveiligingsupdates moeten namelijk altijd handmatig worden geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de hosting en de bijkomende hostingkosten van de website. Dit is dan ook de reden waarom een Magento webshop een stuk duurder kan uitvallen. In ruil daarvoor krijg je wel een webshop die je helemaal naar je eigen wensen kan inrichten, schaalbaar is voor de toekomst en volledig jouw eigendom is.

schilderijophangsysteemopt

Wat kunnen wij voor u doen?

Magento webshop ontwikkeling

Professionele Magento shops en maatwerk voor Magento. Wij verzorgen het complete traject: ontwikkeling, maatwerk en optimale hosting.

Magento webwinkel over- / in beheer nemen

Niet tevreden over uw huidige Magento leverancier? Wij nemen vaak projecten over van minder specialistische bedrijven. Uw website verbetert direct.

Magento problemen oplossen

Problemen lossen wij snel en deskundig op. Heeft u direct hulp nodig? Klik dan hier

Magento snelheid optimaliseren

We hebben ervaring en specialistische kennis, om het maximale uit Magento en de server te halen

douwe van der baan

Over Douwe van der Baan

Ceezoo eigenaar Douwe van der Baan is sinds 1996 actief als internetspecialist, eerst vooral als ontwikkelaar, maar door ervaring en de vele meer of minder complexe trajecten gegroeid naar generalist. Door techniek en marketing te koppelen ontstaat de synergie die nodig is voor het opzetten van succesvolle webshops. Douwe werkte voor onder meer de Postbank/ING, ontwikkelde de eerste nationaal bekende Stemwijzer, maar was ook senior projectmanager en business unit manager bij onder meer Wegener Multimedia en bookedoo.

 

De techniek beschouwen we als hulpmiddelen om commerciële doelen te bereiken. Het is een hulpmiddel, maar wel van beslissend belang voor uw onderneming. We beheersen de techniek daarom tot in de puntjes. Lees meer over Douwe van der Baan

Ceezoo is ook sterk in maatwerk
zonweringtekoop screen

MAGENTO MAATWERK VOOR ZONWERINGTEKOOP.NL

prijsberekening voor zonneschermen, overkappingen, garagedeuren en rolluiken

Zonweringtekoop.nl is één van de vele website van Multilogo. Voor deze websites is een extensie ontwikkeld waarmee bezoekers zonweringsproducten kunnen bestellen. Voor deze specifieke prijsberekeningen werd door onze Magento programmeurs een extensie ontwikkeld.

 

Magento programmeurs van zonweringtekoop.nl

MAGENTO MAATWERK VOOR SISTOSHOPS

prijsberekeningen voor complete wanden, plafonds en ophangsystemen

Sistoshops exploiteert 9 webwinkels in het segment bouwmaterialen. Ook voor Sistoshops werden diverse prijsberekeningsmodules ontwikkeld voor onder meer afbouwmateriaal.com en een wizard waarmee klanten met een paar klikken een complete wand kun configureren en bestellen.

 

Magento pgorammeurs voor sistoshops.nl

maatwerk-magento-sistoshops