Scroll Top

Ervaren Magento specialist in Friesland

Ceezoo is sinds 2009 dè Magento specialist in Leeuwarden en Friesland. Al meer dan tien jaar bouwen we webwinkels op basis van Magento 1 en sinds 2017 werken we met hetzelfde gemak met Magento 2. Magento blijft voor Ceezoo uit Friesland de eerste keus als het gaat om flexibele en koste efficiënte e-commerce software.

Als je op zoek bent naar een Magento specialist in Friesland, dan is Ceezoo uit Leeuwarden uw partners voor een professionele webwinkel. Ceezoo is sinds 2009 de Magento specialist in het ontwikkelen van Magento webshops voor meer dan 25 klanten in Friesland.

Een Magento webwinkel beginnen

Een Magento 2 webwinkel is helemaal optimaal voor zoekmachine, online vindbaarheid en uitstekend en eenvoudig productbeheer. Maar vooral: Magento is schaalbaar en dat geeft je mogelijkheid geeft een professionele webwinkel te maken die is afgestemd op je eigen ambities. Magento is dus geschikt voor kleine en grote webwinkels met ambitie.

Professionele webwinkel laten maken in FriesLand?

Ceezoo is geen groot bedrijf. Dat betekent dat we makkelijk bereikbaar zijn, korte lijnen hebben en informeel in de omgang. Maar misschien is het ook de wereldberoemde Friese nuchterheid die onze klanten doen besluiten om een langdurige klantrelatie met ons aan te houden.

Natuurlijk werken we op professionele wijze en met aandacht voor de details. Door onze jarenlange ervaring kennen we Magento door en door  en zijn we een ervaren sparring partner voor onze opdrachtgevers. Deze komen en blijven bij ons vanwege onze kennis van Magento, van gespecialiseerde Magento hosting en onze kennis van Magento als het gaat om maatwerk oplossingen voor Magento, oplossingen specifiek voor uw branche of bedrijf.

E-commerce kennis van vele branches

Ceezoo heeft een portfolio van ongeveer 50 bedrijven, niet alleen uit Friesland, maar ook uit de de rest van Nederland en zelfs internationaal (België en Hong Kong). In ons portfolio zit een grote variëteit aan bedrijven en branches: bouwmaterialen, zonwering, naaipatronen, wijn, kleding, meubels, keukenaccessoires, metaaldetectie, verkoop van tapijt en laminaat, speelgoed, lego, spellen en noem mar op: Ceezoo is letterlijk van vele markten thuis.

Magento specialist in Friesland 1
Supersnel met Hyvä
Optimale winkelervaring voor meer conversie
Uitmuntende Page Speed prestaties ook op mobiele apparaten en dus betere vindbaarheid in Google

Lees hier hoe u uw Magento webwinkel sneller maakt