Magento webwinkel specialist in Friesland

Ceezoo is sinds 2009 dè Magento specialist in Leeuwarden en Friesland. Al meer dan tien jaar bouwen we webwinkels op basis van Magento 1 en sinds 2017 helpen we onze klanten migreren naar Magento 2.

Ceezoo is begonnen in Leeuwarden als één van de eerste Magento specialisten in Friesland.

Je  bent op zoek naar een Magento specialist in Friesland? Ceezoo is sinds 2009 de Magento specialist in het ontwikkelen van Magento webshops in Friesland.

Een Magento webwinkel

Een Magento webshop is helemaal optimaal voor zoekmachine, online vindbaarheid en uitstekend en eenvoudig productbeheer. Maar vooral: Magento is schaalbaar en dat geeft je mogelijkheid geeft een professionele webwinkel te maken die is afgestemd op je eigen ambities. Magento is dus geschikt voor kleine en grote webwinkels met ambitie.

Ceezoo heeft opdrachtgevers in heel Nederland, maar ook in Friesland zijn we actief voor veel opdrachtgevers:

Spellenvariant.nl uit Harlingen is al klant bij ons sinds het begin van Ceezoo meer dan tien jaar geleden. Maar we zitten overal in Friesland : elektronicatekoop.nl in Veenwouden, Multilogo uit Sint Annaparochie, Naaipatronen.nl uit Leeuwarden, pyjama-webshop in Makkum: allemaal Friese ondernemingen die met Magento specialist Ceezoo uit Leeuwarden dagelijks werken aan hun succesvolle webwinkel.

De Magento specialisten uit Friesland

Als Magento specialist zijn wij gespecialiseerd in Magento webwinkels. Wij onderscheiden ons door onze diepgaande kennis van Magento en ruime ervaring met zowel Magento 1 als Magento 2. Wij zijn wat we zelf noemen een get-things-done-company