Magento webwinkel specialist in Friesland

Ceezoo is sinds 2009 dè Magento specialist in Leeuwarden en Friesland. Al meer dan tien jaar bouwen we webwinkels op basis van Magento 1 en sinds 2017 wwrken we met hetzelfde gemak met Magento 2. Magento blijft voor Ceezoo de eerste keus als het gaat om flexibele en koste efficiënte e-commerce software.

Je  bent op zoek naar een Magento specialist in Friesland? Ceezoo is sinds 2009 de Magento specialist in het ontwikkelen van Magento webshops in Friesland.

Een Magento webwinkel beginnen

Een Magento webshop is helemaal optimaal voor zoekmachine, online vindbaarheid en uitstekend en eenvoudig productbeheer. Maar vooral: Magento is schaalbaar en dat geeft je mogelijkheid geeft een professionele webwinkel te maken die is afgestemd op je eigen ambities. Magento is dus geschikt voor kleine en grote webwinkels met ambitie.

Ceezoo werkt niet alleen voor opdrachtgevers in Friesland. Onze opdrachtgevers zitten in heel Nederland en zelfs een aantal in het buitenland.

Professionele webwinkel laten maken door Friezen?

Ceezoo is geen groot bedrijf. Dat betekent dat we makkelijk bereikbaar zijn, korte lijnen hebben en informeel in de omgang. Maar misschien is het ook de wereldberoemde Friese nuchterheid die onze klanten doen besluiten om een langdurige klantrelatie met ons aan te gaan.

Natuurlijk werken we op professionele wijze en met aandacht voor de details. Door onze jarenlange ervaring kennen we het klappen van de zweep en zijn we een zinvolle sparring partner voor onze opdrachtgevers.