Bel ons vrijblijvend

058 – 84 34 558

Als gespecialiseerde  Magento programmeurs ontwikkelen we maatwerkoplossingen voor nog meer functies in je webwinkel. We zijn zeer ervaren in complexe product wizards, rekenmodules, extensies voor importeren in Magento en speciale user interfaces.

Magento programmeurs voor extensies en maatwerk

Onze ervaren Magento programmeurs hebben diepgaande kennis van het Magento platform en kunnen dus uitstekend een module op maat voor je maken. Uiteraard geheel passend binnen de architectuur van Magento. Ceezoo ontwikkelde al tientallen op maak gemaakte Magento extensies voor complexe prijsberekeningen, export- en importfuncties, achteraf betalen en zeer diverse oplossingen voor het design en interactie met de gebruiker.

Wanneer maatwerk oplossingen voor Magento?

Maatwerk heb je nodig als je hele specifieke producten voert in je webwinkel. Bijvoorbeeld voor zonweringtekoop.nl ontwikkelden wij een flexibele rekenmodule voor zonweringsproducten. En dat deden we voor tal van andere opdrachtgevers. Maar ook kunnen we werken aan betere zoekresultaten in Magento, een intelligente koppeling maken met leveranciers of een module ontwikkelen voor gedeeltelijke aanbetaling en restfinanciering. Kortom: door onze kennis van Magento kun je echt alle kanten op.

zonweringtekoop screen

MAGENTO REKENMODULE VOOR ZONWERINGTEKOOP.NL

prijsberekening voor zonneschermen, overkappingen, garagedeuren en rolluiken

Zonweringtekoop.nl is één van de vele website van Multilogo. Voor deze websites is een extensie ontwikkeld waarmee bezoekers zonweringsproducten kunnen bestellen. Voor deze specifieke prijsberekeningen werd door onze Magento programmeurs een extensie ontwikkeld.

 

Magento programmeurs van zonweringtekoop.nl

MAGENTO PRODUCT WIZARDS VOOR SISTOSHOPS

prijsberekeningen voor complete wanden, plafonds en ophangsystemen

Sistoshops exploiteert 9 webwinkels in het segment bouwmaterialen. Ook voor Sistoshops werden diverse prijsberekeningsmodules ontwikkeld voor onder meer metalstudwand.com een rekenmodule waarmee klanten met een paar klikken een complete wand kun configureren en bestellen.

 

Magento pgorammeurs voor sistoshops.nl

maatwerk-magento-sistoshops

Andere maatwerkoplossingen die we ontwikkelden: Achteraf betalen, creditmanagement, checkout optimalisatie, product presentatie voor popfurniture, Productconfigurator en wizards voor tapijtenlaminaatdirect, Drukwerkberekening voor printseven, productimport en synchronisatie profolux en partnersnetwerk van profolux, voorraadmanagemen voor musthaves, aangepast menustructuur en layered navigation voor speelgoednl.nl