Magento programmeurs voor extensies en maatwerk

Onze ervaren Magento programmeurs hebben diepgaande kennis van het Magento platform en kunnen dus uitstekend een module op maat voor je maken. Uiteraard geheel passend binnen de architectuur van Magento. Ceezoo ontwikkelde al tientallen op maak gemaakte Magento extensies voor complexe prijsberekeningen, export- en importfuncties, achteraf betalen en zeer diverse oplossingen voor het design en interactie met de gebruiker.

MAGENTO REKENMODULE VOOR ZONWERINGTEKOOP.NL

Naast zonwering en zonwering onderdelen verkoopt Multilogo BV ook screens, garagedeuren, rolluiken en overkappingen. Kortom een scala aan producten met allerlei opties, klueren en prijzen op basis van afmetingen. Standaard is Magento daar niet op ingericht. Vandaar de vraag aan ceezoo om een module te ontwikkelen waarmee het beheer van dergelijke complexe producten toch zo eenvoudig mogelijk kan zijn, maar op de frontend de klant wel alle mogelijke opties kan kiezen voor zijn zonwering.

 

Voor de ontwikkeling van de dergelijke complexe module maken we waar mogelijk ook gebruik van standaard extensies, die -zoals in dit geval- de user interface mogelijk maken die we nodig hebben. Vervolgens breken we in op dergelijke extensies en breiden we deze uit met onze maatwerk oplossingen voor Magento.

 

Zonweringtekoop.nl is klant sinds 2011. Ook in dit geval weer een langdurige klantrelatie gebaseerd op samenwerken naar succes.

MAGENTO PRODUCT WIZARDS VOOR SISTOSHOPS

prijsberekeningen voor complete wanden, plafonds en ophangsystemen

Sistoshops exploiteert 9 webwinkels in het segment bouwmaterialen. Ook voor Sistoshops werden diverse prijsberekeningsmodules ontwikkeld voor onder meer metalstudwand.com een rekenmodule waarmee klanten met een paar klikken een complete wand kun configureren en bestellen.

 

Magento pgorammeurs voor sistoshops.nl

Andere maatwerkoplossingen die we ontwikkelden: Achteraf betalen, creditmanagement, checkout optimalisatie, product presentatie voor popfurniture, Productconfigurator en wizards voor tapijtenlaminaatdirect, Drukwerkberekening voor printseven, productimport en synchronisatie profolux en partnersnetwerk van profolux, voorraadmanagemen voor musthaves, aangepast menustructuur en layered navigation voor speelgoednl.nl

Maatwerk en Magento extensies maakten we ook al voor

Magento specialist voor zonweringtekoop.nl
Magento rekenmodule voor 24fotoophout.nl
magento marktplaats voor horst-centrum.nl
magento webwinkel voor sistoshops.nl
magento webwinkel voor tapijtenlaminaatdriect.nl
magento webwinkel voor qeuze.com