Bel ons vrijblijvend

058 – 84 34 558

Onze Magento programmeurs ontwikkelen maatwerkoplossingen voor nog meer functies in uw webwinkel. We zijn zeer ervaren in complexe product wizards, rekenmodules, extensies voor importeren in Magento en speciale user interfaces.

MAGENTO MAATWERK VOOR 24FOTOOPHOUT.NL

beeldbewerking voor foto’s op hout en canvas

Via 24fotoophout.nl kunnen bezoekers eigen foto’s of afbeeldingen laten afdrukken op hout op voor gebruik in een lichtbak. Om deze beeldbewerking mogelijk te maken, ontwikkelde ceezoo.nl een custom extensie. Ook werden aanpassingen gemaakt in de order afhandeling, met name voor foutcorrecties en proefdrukken.

magento programmeur voor 24foto ophout
zonweringtekoop screen

MAGENTO MAATWERK VOOR ZONWERINGTEKOOP.NL

prijsberekening voor zonneschermen, overkappingen, garagedeuren en rolluiken

Zonweringtekoop.nl is één van de vele website van Multilogo. Voor deze websites is een extensie ontwikkeld waarmee bezoekers zonweringsproducten kunnen bestellen. Voor deze specifieke prijsberekeningen werd door onze Magento programmeurs een extensie ontwikkeld.

 

Magento programmeurs van zonweringtekoop.nl

MAGENTO MAATWERK VOOR SISTOSHOPS

prijsberekeningen voor complete wanden, plafonds en ophangsystemen

Sistoshops exploiteert 9 webwinkels in het segment bouwmaterialen. Ook voor Sistoshops werden diverse prijsberekeningsmodules ontwikkeld voor onder meer afbouwmateriaal.com en een wizard waarmee klanten met een paar klikken een complete wand kun configureren en bestellen.

 

Magento pgorammeurs voor sistoshops.nl

maatwerk-magento-sistoshops

Programmeurs voor extensies en maatwerk

Niet alleen kunnen wij alle bestaande Magento modules zonder problemen voor je installeren, onze ervaren Magento programmeurs hebben diepgaande kennis van het Magento platform en kunnen dus uitstekend een module op maat voor je maken. Uiteraard geheel passend binnen de architectuur van Magento.

Waarom maatwerk?

Als Magento specialist kennen wij Magento helemaal. Als ervaren Magento programmeurs schrikken we niet terug voor complex maatwerk als standaard modules tekort schieten. In de afgelopen jaren hebben we diverse complexe Magento projecten succesvol afgerond. Zoek je een Magento webspecialist die net even wat verder kan gaan? Wij hebben de ervaring.

Koppelingen met derde partijen

Als professionele webshop ontkom je niet aan een koppeling met een ERP of boekhoudpakket. Wij kunnen (bijna) iedere koppeling voor je tot stand brengen. En we bouwen niet alleen, we denken vanuit onze ervaring ook met je mee. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de implementatie vlekkeloos verloopt.

Andere maatwerkoplossingen die we ontwikkelden: Achteraf betalen, creditmanagement, checkout optimalisatie, product presentatie voor popfurniture, Productconfigurator en wizards voor tapijtenlaminaatdirect, Drukwerkberekening voor printseven, productimport en synchronisatie profolux en partnersnetwerk van profolux, voorraadmanagemtn voor musthaves, aangepast menustructuur en layered navigation voor speelgoednl.nl