Magento extensies maken Magento 2 nog beter en meer op uw wensen afgestemd

Met Magento extensies voegen we nieuwe functionaliteit toe aan uw Magento webwinkel. We maken daarbij uitsluitend gebruik van eerste klas extensies van  A-level leveranciers. Het gebruik van extensies is altijd goedkoper dan het zelf ontwikkelen van vergelijkbare functionaliteit. Ceezoo kiest er voor om altijd de meest voordelige optie aan te bieden als het gaat om het afstemmen van Magento op uw wensen. Het aanbod Magento extensies is groot. Door onze ervaring weten wij welke extensies de beste kwaliteit bieden.

afbeelding magento extensies

Een van de beste leveranciers van Magento extensies is Amasty. Dit bedrijf uit Tsjechië/Wit Rusland bouwt al jaren een breed scala aan extensies. Wij gebruiken standaard de extensie Improved Layered Navigation voor een betere en meer SEO-vriendelijke werking van de zogenaamde layered navigation, dat zijn de product opties meestal aan de linker kant van het scherm. De klant kan daarmee eenvoudig zoeken op bijvoorbeeld producten van een bepaald merk, kleur, maat, materiaal enzovoorts. Ook biedt Amasty simpele maar effectieve extensies van het aanpassen van de sorteermogelijkheden in Magento, zoals Improved Sorting.

Magento extensies die geld besparen…

Magento beschikt over een zeer goede basisfunctionaliteit; het heeft alles in zich om een perfecte webshop mee te runnen. Wij werken met Magento Open Source, de gratis variant van Magento. Een open-source programma als Magento Commerce kan alleen succesvol zijn als het ontwikkelaars door een open architectuur toegang biedt tot het systeem. Magento en extensie-ontwikkelaars werken dus samen aan het succes van Magento.

Daardoor is het mogelijk om tegen relatief lage kosten functies toe te voegen voor het beheer van uw Magento webwinkel. Een aantal van deze extensies kunnen u veel tijd en dus geld besparen. Voorbeelden zijn: Mageworx Order Manager waarmee u eenvoudig bestellingen kunt bewerken zonder een nieuwe bestelling  te moeten aanmaken. Amasty Product Grid Editor  geeft u de mogelijkhed om sneller producten te bewerken vanuit het productgrid, zoals snel prijzen en voorraden aanpassen.

Wij kunnen u adviseren over het gebruik van extensies voor het beheer van uw Magento webwinkel.

Eenvoudig en snel perfecte facturen met Fooman

Met de extensie PDF Customiser van Fooman maken we snel strakke facturen volgens Nederlandse wetgeving. Daarnaast is het mogelijk zelf grotendeels de opmaak van de factuur te bepalen, evenals de vermelding van bedrijfsgegevens zoals KvK nummer en BTW gegevens. Tenslotte is het mogelijk om de facturen als PDF mee te sturen in de order bevestiging naar de klant. Uiteraard kunt u de factuur voorzien van eigen logos, lettertypes en achtergronden of deze juist weglaten als u facturen wilt printen op uw eigen briefpapier.

Mageworx custom option is één van meest fantastische extensies die er zijn voor Magento2. Waar Magento 2 een beetje tekortschiet voor wat betreft productopties, is Mageworx Custom Product Options de extensie die u nodig hebt, al is het alleen maar om ook productopties ook te voorzien van afbeeldingen, voorraadinformatie en koppeling met bestaande producten in uw productcatalogus. Dat zijn nog maar een paar voorbeelden van deze zeer complete extensie voor Magento 2

Basis voor veel maatwerk oplossingen van Ceezoo

De extensie is ook voor Ceezoo vaak de basis van veel maatwerk oplossingen  binnen Magento die wij ontwikkelen voor onze klanten. Omdat de interface vrijwel perfect is, bespaart dat veel tijd en geld voor onze oplossingen als het gaat om bijvoorbeeld rekenmodules, waarbij we de prijsberekeningen maken op basis van de keuzes van de bezoeker. Voorbeeld van dergelijke rekenmodules zijn: rekenmodule voor zonweringtekoop.nl en rekenmodule voor Magento 2 voor laminaatvloeren voor tapijtenlaminaatdirect.nl.