Zonweringtekoop.nl

Klant van ceezoo sinds 2011. Wij geven de webwinkels van multilogo sublieme rekenkracht

 

CEEZOO ONTWIKKELDE VOOR MULTILOGO EEN MAGENTO REKENMODULE VOOR ZONWERING

 

Multilogo BV uit het Friese Sint Annaparochie gaf Ceezoo in 2011 opdracht tot het maken van een Magento website waarmee klanten van het bedrijf de prijs voor zonwering en aanverwante artikelen zelf konden berekenen. In 2017 kregen we de opdracht de hele site met alle modules te migreren naar Magento 2.

Begin 2019 konden we nieuwe Magento 2 website van zonweringtekoop.nl presenteren.

 

Ceezoo ontwikkelt sinds 2009 professionele webwinkels op basis van Magento. Ceezoo heeft en sterke focus op de techniek achter Magento. We bouwen webwinkels, maar maken ook extensies en maatwerk voor Magento en verzorgen optimale webhosting voor Magento.

Geef de klant keuze met uitgebreide product opties

Zonwering is een complex product, omdat de prijs afhangt van verschillende factoren: de lengte van de zonwering is belangrijk, net als de zogenaamde uitval en de kleur en de kwaliteit van het doek. Daarnaast zijn er nog volop keuzes mogelijk ten aanzien van de bediening: Wil de klant het zonnescherm bedienen met de hand of elektrisch? Moet de bediening links of rechts plaatsvinden? Kortom: De klant krijgt allerlei keuze opties, die op een heldere manier moeten worden getoond. Want alleen als de werking van een site helder is en zo eenvoudig mogelijk wordt er een hoge conversie gerealiseerd. En dat is wat gebeurt op de sites van Multilogo BV.

 

Zeven winkels in een complete beheeromgeving: dat is Magento ten voeten uit

U kunt met Magento meerdere webshops beheren vanuit één beheeromgeving. Zo kan elke webshop zijn eigen ontwerp, domeinnaam en business-rules krijgen. U krijgt in de beheeromgeving van Magento een handig overzicht van alle artikelen, bestellingen en facturen van al uw webshops. 

Via de beheeromgeving kunnen artikelen eenvoudig gedeeld worden tussen uw webshops. Daarnaast kunt u rapportages maken over meerdere webshops.

Zonweringtekoop.nl is een van de zeven winkels die met deze Magento configuratie worden beheerd.

Wij zijn ook -vaak al jaren-de Magento specialist voor

magento winkel voor vanderglas.nl
magento 2 winkel voor pyjama-webshop.nl
magento 2 winkel voor zonweringtekoop.nl
magento winkel voor 24fotoophout.nl

Neem contact op met dé Magento specialist in Friesland

Bezoekadres
Sophialaan 1a
8911 AE Leeuwarden
058 – 84 34 558
06 – 53 90 56 43
(Douwe van der Baan)
info@ceezoo.nl

Contact

15 + 8 =