In heldere 

Samenwerking
maken we de beste Magento webwinkels

10 jaar ervaring als Magento specialist

Voor meer dan 70 klanten werden meer dan 100 webwinkels gebouwd. Veel van onze klanten zien ons al meer dan 8 jaar als betrokken partner bij de realisatie van uw e-commerce projecten.

Optimale projectbegeleiding

Ceezoo werkt met moderne projectsoftware waarmee je altijd zicht hebt op de vorderingen in je project en waarmee je altijd direct in contact staat met ons om je wensen kenbaar te maken.

Bedrijfscultuur

We zijn informeel, toegankelijk, spreken in heldere taal en hebben een schat aan kennis en ervaring die we graag met je delen. Bij ons heb je vaak direct contact met de ontwikkelaars,

Je bent altijd en direct betrokken terwijl we samen je nieuwe webwinkel bouwen.

Een e-commerce traject starten doen we samen. Jij bepaalt wat je wilt en wij helpen je om je doelen te realiseren.

Alle inbreng is even belangrijk. Zo werken we samen aan projecten. Communicatie en overzicht leidt dan vanzelf tot nieuwe inzichten om de volgende stap te kunnen zetten in onze samenwerking.

Zo realiseren we in samenwerking de beste resultaten.

Je ziet aan de voorkant niet altijd de complexiteit van e-business: speelgoednl.nl

Speelgoednl.nl koos  voor Ceezoo omdat wij in staat zijn te voldoen aan al hun wensen voor custom made oplossingen voor Magento.


Speelgoednl.nl is meer dan alleen een webwinkel voor Lego. Er achter gaat een snelgroeiend bedrijf schuil met internationale multi-channel verkopen. Via de eigen site, via zustersites en tal van internationale websites en marktplaatsen komen alle orders via Magento terecht in de koppeling met Exact.

Kortom, in de 8 jaar die we samenwerken met speelgoednl.nl is er altijd wat te doen om te komen tot betere verkoopprestaties en efficiëntere orderhandling.

zonweringtekoop.nl

Zonweringtekoop.nl is een multistore met 7 webwinkels in één. Alle stores gebruiken een door ceezoo ontwikkelde rekentool voor het bepalen van de prijs op basis van klantwensen.

Deze rekenmodule bouwden we al voor Magento 1, maar hebben we nu ook weer gemigreerd naar Magento 2.

Onze rekenmodule’s worden op  verschillende sites gebruikt, zoals die van Sistoshops uit Groningen en Faay wanden uit Vianen.

Waarom kiezen voor Magento?

De voordelen van Magento zijn legio. We noemen er een paar:

De meest gebruikte e-commerce software veel functies

Magento is het meest gebruikte e-commerce platform. Hierdoor zijn er enorm veel extensies en thema’s beschikbaar die je kunt gebruiken voor jouw webshop. Door de grote aantallen gebruikers kan je online veel informatie en documentatie vinden.

Mogelijkheid tot uitbreiden en meegroeien

Magento is een open source systeem en biedt daardoor een scala aan uitbreidingsmogelijkheden. Zo kan het systeem gemakkelijk met je onderneming meegroeien en zal je niet snel tegen grenzen aanlopen. De prijs/prestatie verhouding is bij Magento optimaal.

Ondersteuning voor meerdere winkels vanuit één systeem

Magento is vanuit de basis ingericht om meerdere webshops vanuit hetzelfde systeem te beheren. Dit maakt het mogelijk om uit te breiden naar meerdere webwinkels of een anderstalige versies van je webshop.

Schaalbaarheid

Magento is gebouwd om ook met grote hoeveelheden en verschillende typen producten prima te kunnen werken . Hierdoor is het systeem uitermate geschikt voor grote webshops met meer dan 5.000 producten.

Bezoekadres
Sophialaan 1a
8911 AE Leeuwarden
058 – 84 34 558
06 – 53 90 56 43
(Douwe van der Baan)
info@ceezoo.nl

Contact