samen maken we de  Magento 2.0

web-winkel die bij past bij

jouw ambities 

Wij zijn voor langere tijd dé e-business partner voor al onze klanten

 Voor de meeste van onze klanten zijn wij vanaf hun start als webwinkelier dé betrokken partner bij het realiseren van hun e-commerce ideeën. De meeste klantrelaties zijn er al sinds onze oprichting.

Websites, maatwerk en hosting voor Magento 2 is een specialisme

Wij bieden je  een volledig dienstenpakket voor je Magento webwinkel: ontwikkeling, maatwerk en hosting via onze partners. Je hebt daarmee één telefoonnummer genoeg. Wij regelen alles en zorgen voor optimale performance .

Bedrijfscultuur: direct de juiste persoon en directe hulp bieden

Ceezoo is informeel, toegankelijk, spreekt in heldere taal en heeft een schat aan kennis en ervaring die we graag met je delen. Bij ons heb je vaak direct contact met de ontwikkelaars, zodat we altijd direct kunnen helpen tijdens en na de productie van je webwinkel.

Je bent altijd en direct betrokken terwijl we samen je nieuwe webwinkel bouwen. 

Een e-commerce traject starten doen we samen. We bepalen samen de mogelijkheden op basis van je wensen en helpen je om je doelen te realiseren.

Alle inbreng is even belangrijk. Zo werken we samen aan projecten. Communicatie en overzicht leidt dan vanzelf tot nieuwe inzichten om de volgende stap te kunnen zetten in onze samenwerking.

Ceezoo kan veel meer dan alleen een standaard webwinkel bouwen

Waar wij echt sterk in zijn, is op maat gemaakte oplossingen. Zo maken we bijvoorbeeld meer of minder complexe rekenmodules voor klanten zoals zonweringtekoop.nl, faay wanden, sistoshops.nl. Door dit maatwerk hebben we ook veel branche specifieke kennis opgedaan in de bouwsector en aanverwante branches.

Ceezoo.nl biedt naast rekenmodules voor Magento 2 ook oplossingen voor import en export van data, koppelingen met externe ERP systemen en diverse ICT oplossingen, die altijd helemaal binnen de Magento architectuur worden ontwikkeld en opgeleverd.

 Kortom: ceezoo.nl biedt voor alle webwinkels de juiste aanpak en de juiste oplossing, ook in maatwerk en voor een redelijke tarieven.

 

Migreren naar Magento 2? Doen we in zes stappen…

01

Bepaal wat we gaan migreren naar Magento 2.

Natuurlijk wil je graag product- , klant- en orderdata migreren en ook de meeste functionaliteiten zul je altijd willen mee migreren. Maar waarschijnlijk heb je in het verleden ook specifieke extensies laten installeren of maatwerk laten ontwikkelen, waarvan je nu vindt dat die niet mee hoeven naar een nieuwe Magento omgeving.

02

Kijk kritisch naar het (mobiele) design

Kijk welke veranderingen je zou willen zien in het design van de website. Magento 2 is helemaal gericht op gebruik op de mobiele telefoon en dat is ook het apparaat  waarop je site het meest bekeken gaat worden. Je site zal ongetwijfeld al responsive zijn, maar een migratie naar Magento 2 is het moment om ook voor het design de punten op de i te zetten

03

Begin met een eerste test migratie

Het is van belang om de eerste migratie van alle data zo snel mogelijk te doen in de nieuwe ontwikkelomgeving. Ceezoo kan dan eventuele problemen in een vroeg stadium oplossen en kijken of de migratie knelpunten oplevert die het project zouden kunnen vertragen. Deze problemen kunnen dan in een vroegtijdig stadium worden aangepakt en opgelost.

04

Test de performance van de site bij nieuw design

Zeker als je gaat werken met een standaard template of een standaard template met daarin specifieke aanpassingen, bekijk dan in een vroeg stadium wat de mogelijke gevolgen zijn voor de performance van het systeem. Niet alle templates zijn geoptimaliseerd en leveren vaak performance problemen op. Dergelijke problemen worden uiteraard opgelost, maar dat heeft zijn weerslag op het migratieproject en de verwachtingen daaromtrent.

05

Maak veel tijd vrij voor testen van de nieuwe site

Magento 2 heeft nog wel bugs. We werken natuurlijk altijd met de laatste versie van Magento, maar ook daarin zullen nog bugs voorkomen. Deze fouten in de software merk je vaak pas op bij specifieke handelingen. Daarom is het van belang om de gehele workflow van je orderverwerking goed door te testen.

06

De delta migratie en live gang

Slotstuk van de migratie naar Magento 2 is de zogenaamde delta migratie. Bij deze migratie zetten we alle product-, klant en orderdata definitief over en kort daarop gaat de nieuwe site live.  Ook werken we in dit stadium nog data bij met scripts die we eerder hebben ontwikkeld en getest.  Het gaat dan vaak om data van specifieke extensies en maatwerkoplossingen.

Wij zijn ook de Magento en e-commerce specialist voor

Samenwerken aan succes voor beide

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.