Kies Magento 2 voor je nieuwe webwinkel: wij weten hoe…

Magento Open Source is wereldwijd de meest gebruikte e-commerce software. De reden daarvoor is dat Magento het meest flexibele systeem is: het groeit met je mee. Loop je met andere open-source software voor webwinkels al snel tegen limieten aan voor wat betreft de snelheid, Magento heeft alles in zich om altijd optimaal te presteren. O alle apparaten

Ceezoo ontwikkelt Magento webwinkels voor kleine en voor middelgrote ondernemingen. En wat we het mooiste vinden? Kleine bedrijven die samen met ons beginnen en die groeien tot middelgrote webwinkels. Veel van onze klanten is dat gelukt. ook voor ons voelt dat als succes en het resultaat van jarenlange klantrelatie.

Ondanks dat met de ontwikkeling van Magento 2 er feitelijk weer een heel nieuw platform beschikbaar is gekomen, zorgt Magento toch voor continuïteit tussen Magento 1 en 2.

We groeien graag mee met onze klanten: musthaves.nl

Sinds 2010 werken we voor onze klant musthaves.nl. We hebben dus een al een lange relatie met hen en dat geldt ook voor de meeste van onze andere klanten: samen bouwen aan je succes als webwinkelier, dat vinden we belangrijk. Mensen die echt samenwerken

 

Musthaves.nl is een heel innovatief bedrijf: steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in een competitieve markt. Met zorg  voor uitstekende, unieke content, veel acties, en vaak voorop lopend met innovaties.

 

Ceezoo werkt altijd samen met haar klanten om tot het beste resultaat te komen: tijdens projecten blijven we -informeel- in contact met elkaar. Altijd op zoek naar een beter resultaat.

Magento project bij ceezoo
Trello voor Magento project

Je Magento project is bij ons in goede handen

Wat wij belangrijk vinden bij het maken van een professionele Magento webwinkel, is de samenwerking. Natuurlijk werken we met een offerte, een projectplanning, maar vooral werken we samen aan de realisatie van het project. Dat betekent dat je snel toegang krijgt tot je nieuwe webwinkel, zodat je het ontwikkelproces kunt volgens en bijsturen. Want natuurlijk komen we gaandeweg het Magento project met nieuwe inzichten of aanpassingen.

 

Daarom werken we met bijvoorbeeld Trello als project software. Geen gedoe met ingewikkeld projectsoftware en rapportages, maar op een Trello bord kun je je aanpassingen kwijt en kun je zie nwat doen, wat we hebben gedaan en wat op de planning staat. In één oogoplsag.

Dat past bij onze bedrijfscultuur. We zijn informeel, toegankelijk, spreken in heldere taal en hebben een schat aan kennis en ervaring die we graag met je delen

 

 

Ceezoo werkt met drie medewerkers aan de realisatie van je webwinkel en maakt daarnaast gebruikt van de kennispartners in een ruim netwerk van SEO  specialisten, designers en andere new-media en business specialisten.

Je ziet aan de voorkant niet altijd de complexiteit van e-business: speelgoednl.nl

Ook speelgoednl.nl is al klant bij ons sinds 2010. Zij kozen voor Ceezoo omdat wij in staat zijn om te voldoen aan al hun wensen voor wat betreft maatwerk. En dat maatwerk is nodig om Magento een centrale plek te geven in het gehele distributie netwerk van speelgoednl.nl.

 

Speelgoednl.nl is meer dan alleen een webwinkel voor Lego. Er achter gaat een snelgroeiend bedrijf schuil met internationale multi-channel verkopen. Via de eige nsite, via zustersites en tal van internationale websites en marktplaatsen komen alle orders via Magento terecht in de koppeling met Exact, waarvoor ook weer het nodig maatwerk is verricht door Ceezoo.nl.

 

Maar ook voor het beheer van de website is veel maatwerk voor Magento geleverd: efficiënt kunnen importeren in Magento, afstemming van voorraad posities, productafhankelijke bezorgmogelijkheden, multistores voor Nederland en Duitsland (spielexperte.de). Kortom, in de 8 jaar die we samenwerken met speelgoednl.nl is er altijd wat te doen om te komen tot betere verkoopprestaties en efficiëntere orderhandling.

Professionele webwinkels maakten we ook al voor

magento webwinkel voor spellenvariant
magento webwinkel voor teleqare.eu
magento webwinkel voor naaipatronen
magento webwinkel voor manandshaving
magento webwinkel voor tapijtenlaminaatdriect.nl
magento webwinkel voor company7

Waarom kiezen voor Magento?

De voordelen van Magento zijn legio. We noemen er een paar:

  • De meest gebruikte e-commerce software & veel functies – Magento is het meest gebruikte e-commerce platform. Hierdoor zijn er enorm veel extensies en thema’s beschikbaar die je  kunt gebruiken voor jouw webshop. Door de grote aantallen gebruikers kan je online veel informatie en documentatie vinden.
  • Mogelijkheid tot uitbreiden en meegroeien– Magento is een open source systeem en biedt daardoor een scala aan uitbreidingsmogelijkheden. Zo kan het systeem gemakkelijk met je onderneming meegroeien en zal je niet snel tegen grenzen aanlopen. De prijs/prestatie verhouding is bij Magento optimaal.
  • Ondersteuning voor meerdere winkels vanuit één systeem– Magento is vanuit de basis ingericht om meerdere webshops vanuit hetzelfde systeem te beheren. Dit maakt het mogelijk om uit te breiden naar meerdere webwinkels of een anderstalige versies van je webshop.
  •  Schaalbaarheid – Magento is gebouwd om ook met grote hoeveelheden en verschillende typen producten prima te kunnen werken . Hierdoor is het systeem uitermate geschikt voor grote webshops met meer dan 5.000 producten.

Magento 2: Denk vanuit je bedrijfsdoelstellingen…

Wat zijn nu de voordelen van Magento 2? Die vraag wordt ons vaak gesteld. En we kunnen er ook antwoord opgeven vanuit een technisch perspectief, maar dat is voor de meeste webwinkeliers minder interessant.

 

Waar het om gaat is dat je vooral op zoek bent naar zekerheid. Investeren vind je prima, maar dan wel een in oplossing waarmee je komende jaren weer vooruit kunt. En dat is Magento 2.

 

Voor Magento 1 geldt toch dat er geen extensies meer voor worden gemaakt, nieuwe templates met nieuwe functies niet meer beschikbaar zijn voor Magento 1. Vanuit je business is dat onzeker.