2SHARP.NL gemigreerd naar Magento 2.0

Magento 2 webwinkel met superscherp design

Het design van je webwinkel bepaalt de look en feel van je webwinkel en draagt op die manier bij tot een positieve klantervaring.

Magento: ontwerp en templates

De keuze die je maakt is in principe simpel: Of je kiest voor een speciaal voor jou ontwikkeld design of je kiest voor een template dat je kunt aanpassen aan je wensen.

Een volledig eigen ontwerp van je webwinkel kan, maar vergt wel een grotere investering van jouw kant. Maar je hebt dan wel alle vrijheid die je wilt en kunt alles aanpassen aan de look en feel van jouw bedrijf.

Een design voor Magento  maken op basis van een template geeft je iets minder vrijheid, maar let op: de meeste elementen van een webwinkel hebben al een vaste plek: winkelwagen rechtsboven, zoekbalk in de header; het zijn een paar voorbeelden, waar je eigenlijk niet van kunt afwijken. Je kunt je dus afvragen of een volledig eigen design iets toevoegt voor je omzet 

Ontwerp en design voor Magento: best of both worlds

Ceezoo kiest voor een optimale prijs/prestatie verhouding de gulden middenweg: wij passen standaard templates aan aan jouw wensen. Dat kunnen kleine wijzigingen zijn of wat meer ingrijpende. Op deze manier heb je wel een eigen look & feel maar blijft het budget onder controle.

Ontwerp Athlete template, maatwerk door ceezoo
Extensies:

TIG/PostNL, Mageworx Order Management, Amasty Improved Navigation

Oplevering 

Juni 2020

 

Bekijk de site op https://www.2sharp.nl

 

Wij zijn ook de Magento en e-commerce specialist voor

Samenwerken aan succes voor beide

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.