Maatwerk oplossingen voor Magento 2

Vaak zijn standaard oplossingen niet afdoende. Dat geldt ook voor Magento. Maar door de open structuur van Magento is het mogelijk om de functies van de software uit te breiden met maatwerkoplossingen. Daar komt de ervaring en deskundigheid van ceezoo om de hoek kijken.

Ceezoo heeft veel maatwerk oplossingen ontwikkeld. Veel van de gebouwde custom made oplossingen zijn rekenmodules voor onder meer de berekening van prijzen voor zonwerings producten en voor de berekening van complete plafonds en wanden. Allemaal oplossingen die we speciaal voor de klant ontwikkelen. Wel maken we daar waar mogelijk gebruik van bestaande extensies die we vervolgens uitbreiden met onze aanpassingen. We blijven ook altijd binnen de architectuur van Magento

Maar naast dergelijke ‘grote’ ingrepen bedenkt en ontwikkelt Ceezoo talloze oplossingen voor exports en imports, veilingen, verkopen op basis van abonnementen, oplossingen door distributie en administratie. Kortom: een breed scala aan grote en kleine klant specifieke oplossingen 

Maatwerk rekenmodule voor zonweringtekoop.nl

Ceezoo bouwde in 2011 een rekenmodule voor zonweringtekoop.nl waarmee bezoekers op eenvoudige wijze de exacte prijs berekenen voor zonweringsproducten zoals knikarmschermen, rolpoorten, rolluiken, garagedeuren. Bij het ontwikkelen van maatwerk kijken we eerst welke bestaande elementen of extensies we kunnen gebruik om dergelijke projecten zo kosten efficiënt uit te voeren.

Ook deze rekenmodule is gebouwd op basis van een bestaande extensie Mageworx Custom Options die de UX-interface voor zijn rekening neemt, maar ook ons in staat stelt afhankelijke opties te maken: Kiest de klant voor A, dan volgen andere mogelijkheden dan na een keuze voor B.

We zijn al sinds de start van de 7 webwinkels van Multilogo in 2011 de technisch partner van deze klant.

Magento webwinkel musthaves.nl