MKB’ers helpen we met WordPress & MAgento snel op weg

25 jaar ervaring als e-commerce adviseur

Voor meer dan 70 klanten bouwde Ceezoo meer dan 100 webwinkels. Voor veel van onze klanten zijn wij vanaf hun start in e-commerce dé betrokken partner bij de realisatie van hun e-commerce projecten.

Websites, maatwerk en hosting

Ceezoo biedt een volledig dienstenpakket voor je Magento webwinkel. Daardoor heb je aan één telefoonnummer genoeg. Wij regelen alles en zirgen voor optimale performance over de volle breedte.

Bedrijfscultuur

We zijn informeel, toegankelijk, spreken in heldere taal en hebben een schat aan kennis en ervaring die we graag met je delen. Bij ons heb je vaak direct contact met de ontwikkelaars,

Je bent altijd en direct betrokken terwijl we samen je nieuwe website bouwen. 

Een e-commerce traject starten doen we samen. Jij bepaalt wat je wilt en wij helpen je om je doelen te realiseren.

Alle inbreng is even belangrijk. Zo werken we samen aan projecten. Communicatie en overzicht leidt dan vanzelf tot nieuwe inzichten om de volgende stap te kunnen zetten in onze samenwerking.

Zo realiseren we in samenwerking de beste resultaten.

Met WordPress heb je je website helemaal onder controle en in eigen beheer

Wanneer je een goede online vertegenwoordiging wil, dan is een representatieve website noodzakelijk. Een website met voldoende functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden, terwijl je tegelijkertijd de kosten beheersbaar wil houden en het onderhoud zoveel mogelijk in eigen beheer wil hebben.

Een WordPress-website van Ceezoo is de beste optie. WordPress is hét CMS dat een laagdrempelige, maar toch zeer professionele en volledige website garandeert. Als deskundig WordPress designer is er geen betere partner denkbaar dan Ceezoo. Wij kunnen je wensen en visie het beste vertalen naar een online platform waarmee je nog jaren vooruit kan.