Magento specialist voor Magento 2 beschikbaar

Magento specialist voor Magento 2 beschikbaar

Je  denkt erover om een Magento webwinkel te beginnen? Of ben je op zoek naar een Magento specialist voor Magento 2 die je verder kan laten groeien?

Magento is een bijzonder flexibel webwinkel platform. Dat is precies wat Magento is: een eenvoudig te bedienen en schaalbaar e-commerce oplossing om je eigen webwinkel mee te beheren. Magento is absoluut als beste er in geslaagd een dergelijke flexibele en open-source software voor webwinkels te leveren. Daarom is het ook dat Magento de meest gebruikte software is voor professionele e-commerce.

Magento is open source, wat betekent dat de broncode voor iedereen beschikbaar is. Daar heb je als webwinkel eigenaar direct voordeel bij: Je hebt altijd de vrijheid om te kiezen voor een leverancier voor de ontwikkeling van jouw webwinkel. En als je na verloop van tijd eens wilt werken met een andere leverancier, dan is dat geen probleem. Omdat 80 procent van ons klanten al langer 5 jaar klant bij ons zijn, zijn wij niet bang voor een beetje concurrentie.

Hoe belangrijk is Magento?

 • Meer dan 360.000 webwinkels draaien op Magento
 • Jaarlijks 37 miljard dollar aan transacties
 • 30 procent van de webwinkels in Nederland draait op Magento
 • Uitbreidbaar met honderden professionele extensies en functies
 • meest complete open-source e-commerce platform

Wat maakt ons Magento specialist voor Magento 2?

Ceezoo bouwt Magento webwinkels sinds 2009. En dat is ook het enige dat we doen:  Magento webwinkels maken, maar ook ontwikkelden we al talloze extensiesvoor Magento, zoals modules voor prijsberekeningen in Magento, slimme user-interfaces en product wizards en noem maar op. Webwinkels die net wat meer willen dan standaard Magento oplossing, komen al snel bij ons terecht.

Voor onze meest succesvolle klanten zijn we al bezig met de migratie naar Magento 2. Dat is een zorgvuldig proces omdat we er alles aan doen om alle waarde van de webwinkel te behouden.

Magento webshop voorbeelden

Op zoek naar voorbeelden van ons werk? Bekijk dan een overzicht van ons werk. Meer dan 70 ondernemers vertrouwen ons hun dagelijkse, stijgende omzet toe.

Magento webshops van ceezoo

We hebben voor meer dan 70 kleine, middelgrote maar ook grote webwinkels gemaakt. Bijvoorbeeld we winkel van popfurniture.com, onderdeel van een netwerk van 7 webwinkels in soms wel 8 talen. Maar ook webwinkels voor hele specifieke artikelen ben je bij ons aan het goede adres. Bijvoorbeeld als we prijsberekeningen moeten maken voor webwinkels voor bouwmaterialen, zonweringen, wanden, drukwerk en noem maar op

Laat ons jouw webwinkel ontwikkelen!

Ceezoo is sinds 2009 Magento specialist. Of je nu een nieuwe webwinkel wilt beginnen of je huidige webwinkel wilt verbeteren, wij zijn je altijd van dienst.

 • Friese nuchterheid en Friese humor (en koekjes)
 • bijna 10 jaar Magento ervaring
 • Focus op techniek en optimale Magento hosting
 • Ook service ná oplevering
 • Gevestigd in Leeuwarden
 • Ruim 70 webwinkels al gemaakt