Magento + Google = reloadSEO

Magento + Google = reloadSEO

Een Magento webshop hebben, betekent ook dat je graag gevonden wilt worden in Google.  Zoekmachine marketing is één van de meest efficiënte manieren om de vindbaarheid van je webwinkel te vergroten.  Veel webwinkeliers denken jammer genoeg dat dat vanzelf gaat, of dat Magento dat allemaal voor je oplost. Maar helaas: Zoekmachinemarketing is veel werk. En mijn ervaring is, dat veel winkeliers zoekmachinemarerketing op de to-do lijst plaatsen. En daar blijft het ook bij vaak…

Uitbesteden van je zoekmachinemarketing kan natuurlijk ook, maar dat kost -soms- veel- geld. Het zou dus meer dan leuk zijn, als er een tool beschikbaar zou zijn, die je helpt bij je zoekmachine-marketing voor je Magento webshop. Als je ook werkt met WordPress, dan ken je ongetwijfeld de SEO extensie van Yoast. On-the-fly kun je zien hoe je tekst scoort aan de hand van -simpel gezegd- de Google algoritmes.

Goede nieuws is dat een vergelijkbare extensie en dienst er nu ook is voor je Magento webwinkel: ReloadSEO.

ReloadSEO helpt je de content van je site af te stemmen op veelgebruikte zoekwoorden in Google.

Onderzoek naar Google zoektermen in Magento

Met reloadSEO onderzoek je eenvoudig welke zoektermen gebruikt worden op Google en welke zoektermen jij het beste kunt gebruiken voor optimaal resultaat.

De extensie van Reload levert je feedback on-the-fly (dus terwijl je typt) over de score van je content in Google.

reloadseo-keyword
ReloadSEO voor Magento

Content analyse voor Magento

Het gaat niet alleen maar om de juiste keywords. Ook de context en de oveirge content onderdelen worden meegerekend in de analyse van reloadSEO. Met deze extensie kunt u eenvoudiger categorieen optimaliseren, productpagina’s en meta tages. U ziet direct uw SEO-score in beeld, in realtime.

Snel overzicht van actuele scores

U ziet direct in Magento welke producten je zou kunnen optimaliseren. Begin met quick wins of besteed je aandacht aan producten met de beste marges. .

reloadseo-keyword