Een professionele webwinkel starten

Webwinkel starten: Kies de juiste software voor je webshop

Een webwinkel starten? Achter een goede webshop zit een goed systeem. Er zijn volop – ook goedkope –  softwarepakketten te koop waarmee je prima je eigen webwinkel kunt beheren. Het is alleen aan te raden hiermee te werken als je zelf de nodige kennis over het bouwen van websites hebt. Indien je een professionele webshop wilt en er succesvol mee wilt verkopen, kun je beter een professionele webdesigner inhuren. De meeste software die te koop is of te downloaden, stelt je prima in staat je eigen website te onderhouden. Maar met deskundige hulp haal je méér uit je webwinkel.

Word eigenaar van je eigen webwinkel

magento-logoGoedkoop een webwinkel starten met een kant-en-klaar pakket, dan kun je overwegen om te kiezen voor bijvoorbeeld SEO-shop. Als je meer ambitie hebt en je wilt meer controle over je webwinkel en vooral: je wilt echt eigenaar zijn van je webwinkel, dan is de keuze voor een Magento webwinkel meer voor de hand liggend. Als je de eigenaar bent van je  eigen webwinkel, neemt de waarde van je onderneming toe.

Het design van je webwinkel

Het ontwerp van je webwinkel is uiteraard van groot belang. Maar staar je  niet op blind op het design. Met standaard templates kun je vaak al een hele goede webwinkel starten bouwen en bespaart veel kosten. Natuurlijk kunnen we deze standaard templates voor je aanpassen: je eigen logo erin natuurlijk, maar ook kunnen we elementen in het standaard template verwijderen of toevoegen. Wel is het in ieder geval belangrijk dat je kiest voor een zogenaamd responsive template. Een responsive template zorgt ervoor dat je webwinkel op alle apparaten goed zichtbaar is, dus je webwinkel is in één keer geschikt voor desktop, iPAd, tablet en telefoon.

Betaalmogelijkheden voor je webwinkel

Voor het afhandelen van je betalingen, maak je gebruik van een payment provider, zoals multisafepay of cardgate. Deze betaalproviders beschikken over een extensie waarmee je eenvoudig Magento kunt koppelen aan alle Nederlandse en veel internationale betaalmethodes. Zo wordt je klanten laten betalen met iDEAL, Paypal en creditcards heel erg eenvoudig. Een webwinkel starten heeft natuurlijk alleen zin als je klanten makkelijk kunnen betalen.

Maatwerk voor je Magento webwinkel

Alhoewel Magento over hele uitgebreide mogelijkheden beschikt, kan het toch zijn dat je maatwerk nodig hebt, bijvoorbeeld specifieke prijsberekeningen, afwijkende afrekenmethodes of verbeteringen in de user-interface. Ceezoo is natuurlijk als Magento specialist ook de aangewezen partij die dit maatwerk voor u kan realiseren.

Magento hosting voor je webwinkel

Goede hosting voor je webwinkel is zeer belangrijk. Magento is een vrij zwaar pakket en heeft dus een goede hosting nodig om optimaal te kunnen presteren. Onze servers zijn optimaal ingericht voor Magento hosting. Dit, omdat we alleen maar Magento webwinkels hosten voor onze klanten. Wij garanderen een hoge uptime van ruim 99 procent en een serverresponse van minder dan 1 seconde.

Ceezoo is webwinkel specialist sinds 2009

webwinkel starten met ceezooWij zijn sinds 2009 Magento specialist. Onze kennis en vaardigheden met Magento kunnen je helpen een succesvolle webwinkel te beginnen. Ceezoo bouwt complete webwinkels voor starters en gevestigde ondernemingen. Daarnaast bouwen we maatwerk extensies voor Magento en bieden we je optimale hosting voor Magento.

We werken voor meer dan 70 klanten in heel Nederland en beheren dagelijks meer dan 80 webwinkels.

    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria